26
pon, jul
×

Greška

Strange, but missing GJFields library for /home/kps/public_html/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 67

1 341245

U Norveškoj postoji nekakva narodna tradicija intimnih odnosa sa decom: s dečacima i devojčicama - učinjenih od strane njihovih krvnih sPrirodnika, koji ih kasnije predaju komšijama.

Zastrašujuće svedočanstvo ove Ruskinje otkriće vam mračne tajne takozvanog naprednog zapada. Reč je o potpunoj destrukciji čitavog čovečanstva dok svi mediji sveta ćute o zlu koje se odvija u naprednim zemljama. Na udaru su porodice i deca, a udare izvršava država incestom, pedofilijom i prisilnim menjanjem pola kod dece u Norveškoj i drugim skandinavskim zemljama. Irina Berset godinama pokušava upozoriti svet na monstruoznosti koje su počinjene nad njenom, ali i nad decom hiljade roditelja o kojima niko ne sme govoriti. Podsećamo, slično svedočanstvo samo u vezi Velike Britanije dao nam je bivši NATO- sekretar za bezbednost u tekstu: Velika Britanija zaista krade decu, siluje, ritualno ubija ! ' ( INTERVJU ) a sada je slično svedočanstvo Irine Bergset ispričano i za Norvešku !
Irina Bergset: 2005. godine ja sam se udala za državljanina Norveške. Moj sin je tada imao 7 godina. Otišli 
​​smo živeti u Norvešku, u komunu Aurskog - Hekland, u selo Aurskog. Tada još nisam znala da je do pre pola veka Norveška bila država koja se po stepenu civilizovanosti mogla uporediti sa državama Centralne Afrike.
Godine 1905. Norveška je prvo dobila nezavisnost i od Danske i od Švedske. Država je, kakva je bila - takva i ostala - država kmetova, pri čemu plemića njeni žitelji nikada nisu ni videli. Samo su plaćali porez. Razvoja kulture nije bilo. Žitelji ove zemlje su govorili ili na švedskom ili na danskom, odnosno na 
jezicima osvajača. Posle su se ti jezici pomešali i stvorio veštački jezik koji se zove Bokmal. Iako i sada svaka porodica u Norveškoj govori na svom dijalektu. Do danas ne postoji državni standardni dijalekat. Može se reći da se ta zemlja tek sada nastaje, kad ne bi bilo suprotnog procesa. Norveško društvo ubrzano moralno propada kopirajući američke zakone i poredak.

Opširnije...
Komentar (0) Hits: 50263

prajd-yapadni-holivud„Parada ponosa“ zakazana za 28. septembar u Beogradu bliži se, ali osim šetnje i borbe za LGBT prava, interesantno je pogledati i drugu stranu medalјe homoseksualnih aktivnosti. Hrvatski portal Balkanvoice.com donosi detalјnu analizu seksualnog ponašanja gej zajednice i medicinskih posledica, i to pravlјenu iz samih gej izvora. Portal se poziva na konkretne izvore, publikacije i daje dodatne linkove koji podupiru izneto. Evo kakve šokantne podatke sve donosi ovaj portal:

Detalј sa „Prajda“ u Zapadnom Holivudu (printskrin Jutjub)

„Ako ste jedan od onih koji je povjerovao u priče homoseksualne propagande o tome da je homoseksualnost potpuno prirodna pojava i da se ona ni po čemu ne razlikuje od heteroseksualnosti osim u spolu partnera, onda će vam ovaj tekst pokazati drugu stranu medalјe i pokazati pravo lice LGBT populacije. Donosimo službenu statistiku i činjenice koje iznose sami pripadnici LGBT populacije i koji dolaze iz samih homoseksualnih institucija. Čitajući ovaj tekst sami možete donijeti zaklјučke o “prirodnosti” homoseksualnosi, ali i o “idili” istospolnih brakova itd.

Opširnije...
Komentar (0) Hits: 9203

isil-irak-slikaU “Republici Kosovo” došlo je do principijelno nove pojave koju čak ni stručnjaci nisu očekivali – pojave radikalnih islamista koji su prešli na metode terorističkih samoubilačkih akcija.

Krajem juna 2014. godine pojavila se informacija da više od 10 Albanaca sa Kosova i Metohije završava polugodišnju pripremu za sprovođenje šahidskih napada na Kosovu i možda i u Albaniji. “Pripremanje” uklјučuje i upotrebu narkotika. Neki od “džihadista”, u skladu sa saznanjima zapadnih obaveštajnih službi i “kosovskih” medija, već su se vratili na KiM. U balkanskim medijima 28. avgusta je prostrujala vest da su zapadne obaveštajne službe dostavile Beogradu spisak od 20 militanata sa “Kosova” i “Sandžaka”, zavrbovanih da ratuju za “Islamsku državu”, koji su specijalno pripremlјeni za vršenje šahidskih operacija. Posebno se ističe da se teroristi “Islamske države Iraka i Levanta nalaze u neprekidnom kontaktu sa svojim pristalicama u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji i da su svi dobili naređenje da budu spremni na akciju”. Tog istog dana, 28. avgusta, ambasada Srbije u Damasku je dobila pismo, praktično ultimatum džihadista, sa direktnom pretnjom fizičke likvidacije personala ambasade ako u roku od 7 dana ne napusti zemlјu. Prema više izvora, inicijator pretnje srpskoj ambasadi u ime IDIL-a (Islamska država Iraka i Levanta) bila je “Balkanska brigada”, čije su glavne vođe bazirane na “Kosovu” i centralnoj Srbiji i ta “izraslina terorizma na Balkanu” poznata je po izuzetno zverskom obračunavanju sa neistomišlјenicima...

Opširnije...
Komentar (0) Hits: 7505

school-of-neoliberalism-asNeoliberalni bankarski sistem stvara i do 95% novca u opticaju, putem davanja kredita. Samo 5% novca u opticaju je, u tom odnosu, emitovan od strane centralne banke, odnosno države. Ovaj odnos je omogućen sistemom delimičnih rezervi, prema kome se odnos depozita i kredita može odrediti u srazmeri do 1:9. To znači da na 1 dinar depozita banka može odobriti 10 dinara kredita. Na taj način količina novca u opticaju zavisi od količine uzetih kredita. Dakle, najveći deo novca odobrenog kao kredit ne postoji, već se stvara kao dug, u trenutku odobravanja kredita. Banka tako odobrava kao kredit i sredstva koja nema, što bi se moglo smatrati prevarom, da nije dopušteno državnom regulativom. Kreirani kreditni novac bez pokrića obavezuje onoga koji ga je uzeo da ga vrati sa kamatom, i tako od njega stvara modernog roba. Ropstvo se zasniva na moći stvaranja novca.

Ako se novac stvara kao dug, a ne samo kao zarada, subjekat koji ga uzima na zajam postaje rob tog duga, uvećanog za kamatu. Na drugoj strani su oni koji novac pozajmljuju, te oni postaju moderni robovlasnici. Obzirom da dužnik, pored glavnice, duguje i kamatu, njegov robovski status se, tim dodatnim opterećenjem, pogoršava. Tako je novac koji treba da bude sredstvo razmene postao sredstvo porobljavanja ljudi. Dug se međutim ne otplaćuje radom kod robovlasnika-kreditora. Dug se otplaćuje na posredan način, prodajom svojih proizvoda i usluga, najamnim radom kod trećih lica ili prodajom imovine dužnika. Moderni robovlasnik (kreditor, poverilac) ne poseduje neposredno roba. On raspolaže kreditom, fiktivnim, elektronskim, nepostojećim novcem, po odobrenju države, sa kojim zadužuje dužnika-roba. ...

Opširnije...
Komentar (0) Hits: 8192

franco-fracassi-plin-nacisticki-odredi-smrti-i-mediji-istina-o-ratu-u-ukrajini 6697 422Preduzeće koje se bavi gasom, oligarhija i jedno preduzeće za odnose s javnošću bez skrupula, rečnik koji se ne sme upotreblјavati te tragovi, koji vode u blizini Bele kuće.

"Duboko sam uveren da je sa malim brojem reči, a koje jako deluju na emocije, moguće preoblikovati javno mnjenje ". "U Bugarskoj je sve išlo glatko. Sada se moramo potruditi u Odesi".Jedan je Englez, a drugu partner u dijalogu iz Sjedinjenih Država Amerike. Zasad nije važno kako se zovu, niti koju ulogu imaju u ovome poslu. Odesa, Sofija, London, Vašington i Dnjepropetrovsk. 

Ovo je priča o 2 tajna susreta. To je priča o kontroli snabdevanja gasom Evrope. To je priča o agenciji za odnose s javnošću, koja može manipulisati sa međunarodnim informacijama. To je priča o samom srcu svetske moći io tome kako je ono povezano sa ličnim profitima. To je priča o jednom nacističkom masakru. To je priča o ratu. A u njoj se našlo uklješten više od 40.000.000 golorukih građana. Drugim rečima ova priča (čini se) objašnjava zašto je u Ukrajini došlo do državnog udara i zašto se tamo vodi građanski rat. 

Počnimo sa scenarijem. Najveće zalihe gasa na svetu nalaze se u Rusiji ili u Kazahstanu, zemlјi koja je povezana sa Moskvom. Ali nova ležišta su nedavno otkrivena u Ukrajini. Rusija je najveći snabdjevač Evrope gasom. Do pre nekoliko godina najveći deo gasovoda (i naftovoda) prelazio je preko ukrajinske teritorije. A zatim je došlo do stvaranja energetske autostrade Moskva-Berlin, nazvane North Stream, na čiji je vrh bio postavlјen bivši nemački kancelar Gerhard Šreder. Ali za Kremlјa to još nije bilo dovolјno. I eto onda operacije South Stream, koja ide direktno od Kaspijskog mora do Italije, prelazeći preko Crnog mora. ...

Opširnije...
Komentar (0) Hits: 7902

9flag Euro JKT 0054Najnovije izjave zvaničnih predstavnika Evropske unije u Beogradu na jasan način pokazuju da Brisel sa sadističkim užitkom povećava zahteve od Srbije za obećani ulazak u tu nedosanjanu organizaciju, dok sa druge strane uporno nastojanje Srbije da ih po svaku cenu ispuni – predstavlјa klasičan oblik mazohizma.

Dakle, pogledajmo izbliza taj nastrani odnos.Jedan od poslednjih primera za to je izjavazamenika šefa delegacije EU u Srbiji Oskara Benedikta, koji je rekao da seod Srbije očekuje „da se progresivno pridružuje deklaracijama i odlukama koje se donose na nivou Evropske unije”, a to znači obavezu usaglašavanja Srbije sa zajedničkom spolјnom politikom Evropske unije, kao na primer u slučaju dešavanja u Ukrajini, gde se od Beograda očekuje osuda Rusije i drastično kvarenje odnosa sa njom, i to razume se - na štetu srpskih interesa.

Istovremeno je i sam šef delegacije Evropske unije u Beogradu Majkl Devenport, koristeći izlizane parole, ocenio da Srbija ima „istorijski jedinstvenu priliku da se transformiše u moderno i bogato društvo ulaskom u Evropsku uniju“. Međutim, bilo bi dobro da se osvrnemo na neke najnovije činjenice koje po principu analogije demantuju takvu mogućnost i govore nešto sasvim suprotno.Naime, pobeda partije Siriza u Grčkoj na proteklim izborima za Evropski parlament, usledila je kao odgovor naših balkanskih suseda na drastično siromašenje građana u toj zemlјi, a koliki duboki očaj i beznađe su zahvatili Grčku, najbolјi svedoči podatak dasu britanski naučnici sa Univerziteta Portsmaut dokazali da je povećanje samoubistava Grka direktno povezano sa tamošnjom recesijom, ...

Opširnije...
Komentar (0) Hits: 7999

ukrajinska-vojska-slavjansk-glasPosle napada na Slavjansk, situacija na Ukrajini je došla do tačke kada uvođenje ruske vojske postaje praktično neizbežno. Izjave Putina i Šojgu faktički znače, da mirovna operacija može početi u svakom trenutku. Šansi da se razni građani Ukrajine, bez oružja u rukama dogovore o suživotu u zajedničkoj državi, skoro da nije ostalo.
Ali logika ukrajinskih događaja, nam praktično ne ostavlja šansu da se uzdržimo od korišćenja, poslednjeg koji nam je preostao, načina da utičemo na razbuktavanje požara u bratskoj državi – vojnog.

Sve ostale načine smo već probali za ovih pola godine ukrajinske krize – i oni, na žalost nisu doveli do popravljanja situacije na terenu. Naprotiv, ona je postajala sve gora i gora – i ako se prvih meseci evromajdana, koji je počeo u novembru, ona pogoršavala iz meseca u mesec, onda se posle februarskog prevrata – pogoršavala svake nedelje.

Danas račun već ide od dana do dana. Ostati po strani već više ni fizički nije moguće – bez direktnog mešanja Rusije, građanski rat koji je počeo u Ukrajini, poprimiće katastrofalne razmere.

Uvođenje vojske, naravno, nosi sa sobom veliki rizik – zato što čak ni to što najveći deo ukrajinske armije shvata da Rusija samo želi da ugasi požar, a ni virtuozno delovanje GRU (vojna obaveštajna služba ruske armije – prim. prev) na neutralizovanju pomahnitalih ukrajinskih radikala u uniformama ne garantuju da će operacija proći bez prolivanja krvi.

 
Opširnije...
Komentar (0) Hits: 7521

Još članaka...

decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 8076
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 8149
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 14217
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 7942
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo