19
uto, mar

Iz strane štampe
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

prajd-yapadni-holivud„Parada ponosa“ zakazana za 28. septembar u Beogradu bliži se, ali osim šetnje i borbe za LGBT prava, interesantno je pogledati i drugu stranu medalјe homoseksualnih aktivnosti. Hrvatski portal Balkanvoice.com donosi detalјnu analizu seksualnog ponašanja gej zajednice i medicinskih posledica, i to pravlјenu iz samih gej izvora. Portal se poziva na konkretne izvore, publikacije i daje dodatne linkove koji podupiru izneto. Evo kakve šokantne podatke sve donosi ovaj portal:

Detalј sa „Prajda“ u Zapadnom Holivudu (printskrin Jutjub)

„Ako ste jedan od onih koji je povjerovao u priče homoseksualne propagande o tome da je homoseksualnost potpuno prirodna pojava i da se ona ni po čemu ne razlikuje od heteroseksualnosti osim u spolu partnera, onda će vam ovaj tekst pokazati drugu stranu medalјe i pokazati pravo lice LGBT populacije. Donosimo službenu statistiku i činjenice koje iznose sami pripadnici LGBT populacije i koji dolaze iz samih homoseksualnih institucija. Čitajući ovaj tekst sami možete donijeti zaklјučke o “prirodnosti” homoseksualnosi, ali i o “idili” istospolnih brakova itd.

prajd-yapadni-holivud

„Parada ponosa“ zakazana za 28. septembar u Beogradu bliži se, ali osim šetnje i borbe za LGBT prava, interesantno je pogledati i drugu stranu medalјe homoseksualnih aktivnosti. Hrvatski portal Balkanvoice.com donosi detalјnu analizu seksualnog ponašanja gej zajednice i medicinskih posledica, i to pravlјenu iz samih gej izvora. Portal se poziva na konkretne izvore, publikacije i daje dodatne linkove koji podupiru izneto. Evo kakve šokantne podatke sve donosi ovaj portal:

Detalј sa „Prajda“ u Zapadnom Holivudu (printskrin Jutjub)

„Ako ste jedan od onih koji je povjerovao u priče homoseksualne propagande o tome da je homoseksualnost potpuno prirodna pojava i da se ona ni po čemu ne razlikuje od heteroseksualnosti osim u spolu partnera, onda će vam ovaj tekst pokazati drugu stranu medalјe i pokazati pravo lice LGBT populacije. Donosimo službenu statistiku i činjenice koje iznose sami pripadnici LGBT populacije i koji dolaze iz samih homoseksualnih institucija. Čitajući ovaj tekst sami možete donijeti zaklјučke o “prirodnosti” homoseksualnosi, ali i o “idili” istospolnih brakova itd.

• 75% gejeva ima 100+ seksualnih partnera tijekom života
• 43% gejeva ima 500+
• 28% gejeva ima 1000+

Masovni seksualni kontakti velike „količine” lјudi pogoduju spolno prenosivim bolestima. LGBT populacija ima, najblaže rečeno, problem s promiskuitetom. Zato će uspješno proširiti svaku boleštinu koja se prenosi izlučevinama, i danas i u budućnosti. Mogu mediji ushićeno pokazivati dvojicu sretnih „očeva” golih do pasa u rađaonici uz surogatku koja im upravo isporučuje ugovoreni „proizvod”, no ostaje nezgodna statistika koja baca sjenu na vjerojatnost trajanja i prikladnost takve „zajednice” za podizanje (normalne) djece:

• 79% gejeva kaže da im je više od pola seksualnih partnera bilo anonimno
• 70% gejeva kaže da su s preko polovice seksualnih partnera imali seks samo jednom

Nisu to podaci neke homofobne studije nego baš iz Kinsijevog instituta (Bel & Vajnberg studija, 1978). Druga studija sa 2.500 starijih gejeva tvrdi da im je tijekom života prosjek seksualnih partnera između 101 i 500. A 10-15% ispitanika je imalo preko 1.000 (slovima: preko tisuću) seksualnih partnera (studija Pol Van de Ven u „Žurnal of Seks Riserč” – publikacija u kojoj objavlјuje i naš najpoznatiji 52-godišnji dečko koji zna sve o seksu, a još nema curu – Aleksandar Štulhofer, „Jutarnji list”). Prvih stotinjak gejeva kojima je dijagnosticiran AIDS imalo je prosječno 1.100 partnera. (Rotello, „Sexual Ecology: AIDS and the Destiny of Gay men””).

Trajanje partnerstava

U „Muškoj i ženskoj homoseksualnosti” („Male and Female Homosexuality” – Sagir i Robins) kažu da je prosječno trajanje homoseksualnog partnerstva između 2 i 3 godine. „Muški par“ („The Male Couple“ – MekVirter i Matison) zaklјučuju da u njihovoj studiji doslovno sva homoseksualna partnerstva koja su trajala više od 5 godina imaju dogovor za seksualne aktivnosti sa strane kao normu. To potvrđuje i amsterdamska studija – homoseksualno partnerstvo traje prosječno 18 mjeseci, s tim da gejevi u takvom partnerstvu imaju prosječno 8 partnera izvana. (Ksiridou, “The Contribution of Steady and Casual Partnerships to the Incidence of HIV Infection Among Homosexual Men in Amsterdam”).

Čednost

Lezbijke imaju 4 i po puta veću vjerojatnost od heteroseksualnih žena da imaju više od 50 muških seksualnih partnera tijekom života (da, dobro ste pročitali: muških !). (Fethers i Marks, “Sexually transmitted infections and risk behaviors in women who have sex with women”). Razlog je što su sklonije biseksualnosti. No, čak su 3 puta čednije od gayeva jer ih je samo 24% imalo anonimni seks.

HIV/AIDS troškovi

No dobro, ovo navedeno ništa ne košta porezne obveznike. Sve dok ne dođemo do HIV/AIDS-a, koji proizlaze iz takvog obujma prometa. U 2000. USA je potrošila 10.8 milijardi dolara na tretman HIV/AIDS bolesnika. To je 1.359 $ mjesečno po pacijentu. Na istraživanja ove bolesti tipične za mali dio populacije 2013. je utrošeno 2,9 milijardi $, a istovremeno na rak 5,2 milijardi $. Dakle više nego polovica iznosa istraživanja za rak ide na potrebe 2-3% populacije.http://report.nih.gov/categorical_spending.aspx

No, ne radi se samo o AIDSU. 32% gejeva i lezbijki su alkoholičari (prema 7 % u općoj populaciji). (Fifild, Latam i Filips, „Alcoholism in the Gay Community”). Upotreba droga među homoseksualcima je 28-35% u odnosu na 10-12% u općoj populaciji. (H. Louinson, „Substance Abuse”). Prema CDC izvještaju za 2012, 75% slučajeva sifilisa u USA otpada na gejeve. Analni seks je plodno tlo za „Shigellu“, „Entamoebu“, „Giardiu“ te hepatitise A i B. Zanimlјivo, HPV koji uzrokuje rak grlića maternice nađe se kod gotovo svih HIV-pozitivnih gejeva („Report of study at annual meeting of American Society of Colon and Rectal Surgeons”, 2002.)

Plodni rasadnici

CDC studija potvrđuje da su mladi biseksualni muškarci „most” za prijenos HIV-a ženama. Zašto su baš gejevi takvi rasadnici HIV-a? Laički rečeno: nisu oni krivi – kriva je priroda. Kako fetus ne bi bio tretiran „stranim” tijelom, potrebno je da imunosustav privremeno bude nadmudren. Sličan izazov da potisne imunosustav ima i sperma. Gejevi idu protiv prirode, te sperma završi tamo gdje nije predviđeno. Gej-okoliš za prihvat sperme nije tako ambivalentno imunološki sofisticiran, a sperma i dalјe ima zadatak potisnuti imunosustav primatelјa. Dapače, stijenke njihovog „prihvatilišta” su deblјine jedne lјudske stanice, sve kako bi se upijalo tekućinu i elektrolite iz fekalija. To je praktički ulaz direktno u krv. Tu su i mikro i makro oderotine zbog nepredviđene „vožnje u suprotnom smjeru”, uguravanja prstiju šake i svega drugoga s krive strane [vidi prethodni nastavak: „Ljubav u septičkoj jami" http://croative.net/index.php/vijesti/item/4720-ljubav-u-septi%C4%8Dkoj-jami. Odlučiti se na bolnu vožnju u „suprotnom smjeru” ili primiti fisting vjerojatno je puno lakše uz otuplјenost/anesteziju alkoholom ili drogama. Seks u pijanom stanju ili pod drogom ima 81% gejeva i 78% lezbijki.

Horor

Tipična gej praksa je pravi medicinski horor – zamislite razmjenu sline, fekalija, sperme i krvi s desecima nepoznatih muškaraca tijekom godine. Zamislite pijenje urina, gutanje fekalija (detalјi u tekstu „Ljubav u septičkoj jami”) i rektalne traume na redovitoj bazi. Kako ne reklamirati takav život djeci kao zdravu alternativu! Često se „veseli” susreti odvijaju na ekstremno nesanitarnim mjestima nalik zemlјama trećeg svijeta. Prema magazinu Gej riport („The Gay report”), njihova su najčešća lјubavna mjesta: javni zahodi, autobusne postaje, benzinske crpke, knjižnice, cestovna odmorišta, klubovi, gej barovi, noćni klubovi, porno knjižare, „peep show“, kina, parkovi, plaže, javna kupališta… Prijatelјski rečeno, homoseksualci su seksualno „uznemireni” lјudi koji se bave vrlo opasnim aktivnostima i kao takvi su destruktivni prema sebi i okolini. http://www.familyresearchinst.org/2009/02/medical-consequences-of-what-homosexuals-do/

Znajući ove činjenice teško je istovremeno gledati uglađene gej aktiviste u javnim nastupima. S kojeg su planeta oni pali. Ili se radi o nekim različitim populacijama, samo nam to nitko nije objasnio.

Ili imate prava homoseksualaca ili javno zdravstvo – ne možete imati oboje

Gej magazin Prajd Sors („Pride Source”) izvješćuje da je rizik od analnog raka veći 4.000% za muškarce koji imaju seks s muškarcima. CDC tvrdi da gejevi imaju 860% više vjerojatnosti pokupiti druge spolno prenosive bolesti. http://theroadtoemmaus.org/RdLb/22SxSo/PnSx/HSx/HsxDdly.htm Nakon što je San Francisko dobio zakone o gej pravima, venerične bolesti su dosegle 22 puta veće vrijednosti od nacionalnog prosjeka. 100% povećanje hepatitisa-A, 300% hepatitisa-B, amebne infekcije crijeva 2.500%, a 20% gejeva ima rektalnu gonoreju (“When The Wicked Seize A City”, 1993). To bi si poželio svaki gradonačelnik.

Lezbijke imaju značajno veći rizik bakterijskih vaginoza, raka dojki i jajnika nego heteroseksualne žene. (The Medical Institute of Sexual Health reports, Executive Summary, “Health Implications Associated with Homosexuality”).

Dakle, ne radi se samo o HIV/AIDS-u, već o cijelom nizu bolesti koje koštaju cjelokupno društvo, te o oduzimanju sredstava za ostale bolesti koje nisu zarađene svjesno odabranim ponašanjem. Zaklјučak: Ili imate prava homoseksualaca ili javno zdravstvo – ne možete imati oboje.

Lijek Truvada kao zamjena za prezervative

Danas zaraza HIV-om nije više smrtna osuda. Jedino što treba doživotno piti lijekove da se HIV drži kako-tako pod kontrolom.

Prema gej magazinu Hivplusmag.com (http://www.hivplusmag.com/opinion/2014/05/27/well-never-stop-spread-hiv-without-vaccine) troškovi HIV lijekova su danas preko 1.000 dolara mjesečno i procjenjuje se da će u USA zaražena osoba potrošiti 500.000 dolara tijekom života. Kako zadovolјno navode, većina troškova ide na teret američkih poreznih obveznika. Sudbina doživotnog uzimanja lijekova i njihov nezgodan popratni učinak (glavobolјe, mučnina, prolјev, vrtoglavica, nesanica, gubitak apetita, bolovi u mišićima, osip i svrbež…), tipična neodgovornost prema drugima i prema sebi, te nedostatak novca uzrokuje da samo 25% zaraženih drži svoj HIV pod kontrolom. Ostalih 75% igraju igru „Šalјi dalјe”. Ne prestati se baviti takvim seksualnim aktivnostima unatoč saznanjima o svim rizicima zaista je znak teškog ovisničkog ponašanja i ozbilјne bolesti.

Oni koji još nisu zaraženi HIV-om danas sve više uzimaju preventivno jedan lijek. Euforično se nadaju kako je lijek Truvada zamjena za omražene prezervative jer smanjuje rizik infekcije. To će zasigurno dovesti do eksplozije drugih spolnih bolesti, ako već ne HIV-a ili njegovih mutacija. Farmaceutska industrija ih uvjerava da je HIV samo još jedna kronična bolest poput dijabetesa i da trebaju redovito uzimati dnevne doze njihovih lijekova kao preventivu, pa mogu dalјe raditi što već vole raditi. (http://www.out.com/entertainment/popnography/2014/05/15/aids-breakthrough-weve-been-waiting-0)

Ovisnici o uzajamnom masturbiranju

LGBT su ovisnici o uzajamnom masturbiranju. Emocionalno oštećeni i zaustavlјeni u razvoju spolnog identiteta upuštaju se u bjesomučno traženje prihvaćenosti kroz međusobno masturbiranje – na što se svodi istospolni seks: s bilo kime i što češće. Tu nema potrebe za suptilnim odnosima spolova i tolerancijom prirodnih različitosti. U tom jednostavnom zrcalu „JA” je na prvom i jedinom mjestu: „Ja ću tebe, pa ćeš ti mene”. To je jedino što se može zaklјučiti gledajući jednu napredniju gej paradu o kojoj naši LGBT mogu samo čeznuti (proguglati „up your alley zombietime” http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/. Potpuno je nemoguće ove lјude povezati s idilom koju prikazuju mediji i gej-aktivisti s temama braka, odgajanja djece, lјubavi i lјudskim dostojanstvom…

Nakon GMO sada imamo i SMO

LGBT su idealni potrošači farmaceutske industrije u svim fazama: preventivno prije nego se zaraze HIV-om, te nakon što se zaraze. A svako malo pokupe još obične spolno prenosive bolesti, te druge popratne bolesti. Što se tiče farmaceutske industrije, da nema homoseksualnosti, trebalo bi je izmisliti. Kao što je GMO zamjena za prirodnu hranu, tako je LGBT seksualna modifikacija (SMO) kao zamjena za prirodnu seksualnost.

– „Doktore, boli me kad se ovako udaram batinom. Što da radim?”
– „Prestanite se udarati.”

Kada bi se taj i dalјe nastavio udarati, svi bi se složili da je bolestan i da ga treba svezati u onu košulјu da više ne udara sebe niti druge oko sebe. Sa stanovišta javnog zdravstva, LGBT udaraju sebe i sve nas uokolo. A nekome „gore” baš tako odgovara.“

Izvor: balkanvoice.com

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10199
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10424
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17426
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9697
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo