16
uto, apr

Iz domaće štampe
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Hakerska grupa Anonimusi poslala je Jutjuba poruku "političarima Srbije, tajkunima, bankarima i sličnima". Oni nisu zadovoljni kako se trenutna vlast ponaša ni u jednoj sferi društva: ekonomiji, privredi, zakonodavstvu, sudstvu i kulturi. Anonimusi su pozvali sve građane Srbije da "anonimno podignu svoj glas".

anonim23652"Dosta nam je vaše bahatosti, nesposobnosti i samoljublja. Evolucija Srbije je počela", poručuju Anonimusi.

Oni znaju da je ekonomija Srbije uništena: "Zašli ste u sve pore društva i uništili sve čega ste se dotakli, a sve zbog pohlepe ili želje za kontrolom. Spas srpske ekonomije je spao na očuvanje rada jedne firme, koja vredi jedan dolar. Sve drugo je uništeno".

Anonimusi su optužili režim i za zloupotrebu sudstva. "Naša osnovna ljudska prava gazite kršeći Ustav ove države. Ustavni sud ne stiže ni da obradi sve vaše gluposti, pa na odluke čekamo mesecima. Državne tajne vam služe za skrivanje kriminala, naglašavaju Anonimusi".

Poručili su režimu da ima samo jedan izbor: ili da se popravi ili da nestane. Ali režim je toliko pokvaren da popravke više nema, prešli su granicu !
"Promenićemo vaš nakaradni sistem vrednosti gde krešteća golotinja, mržnjom zadojeni batinaši i bezobzirni pohlepni samoljupci imaju primat nad kulturom, prijateljstvom, razumom i humanizmom. Zlo je toliko naraslo da više nema kompromisa. Na vama je da se prilagodite, da i vi evoluirate ili da nestanete".

Klasna borba , čak i na ovaj način sprovođena, jasno govori da su mladi ljudi najzad shvatili sve obmane i prevare navodne Demokratije. KPS snažno podržava njihove stavove i njihovu borbu za bolju budućnost i dostojanstveni život. Ovakvo korumpitano i degradirano društvo u kome vladaju nakaradni sistemi vrednosti, nije mesto gde treba da rastu i stasavaju naša deca. Zato pozivamo sve građane, koji još uvek imaju i trunku razuma, da se pridruže ovoj borbi i svako na svoj način da skromni doprinos zajedničkom cilju . . . 

Ova hakerska grupa pre nekoliko dana napala je sajtove nekih političkih partija. Poruka koju su tada poslali političarima slična je ovoj, najnovijoj.


Poslušajte njihov proglas:

httpv://www.youtube.com/watch?v=bJJo3OD4BuQ&

 

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10336
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10542
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17540
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9802
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo