24
sre, jul

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

new world order

 Više puta smo pisali o Novom svetskom poretku kao nastavljaču fašističkog Novog svetskog poretka. Nosioci ovog Novog svetskog poretka su putokrate ( putokratija je vlast bogatih ili vlast u ime bogatih ) koje vladaju zapadnom civilizacijom. Uglavnom to su ludaci sa sumanutim idejama koji pokušavaju da upregnu ceo svet da ostvari njihove sulude planove. Može im se, jer za njih novac ne predstavlja problem. Imaju ga u neograničenim količinama. Glavna ideja je što lakše ovladavanje svim svetskim resursima, posebno onim neobnovljivim od kojih su mnogi na izdisaju. Da bi to ostvarili stvorili su pomagače, odnosno kompradore (na portugalskom stručnjaci za urođenička pitanja)  u mnogim delovima sveta. Kao karcinom, preko svojih kompradora,truju i dušu i telo svekolikog čovečanstva. Obično novcem potpomažu dovođenje željenih ličnosti i partija na čelo država koje žele da podjarme.Obično su to osobe koje su ili korumpirane ( potkupljene ) ili ucenjene, sumnjivih ljudskih ili moralnih kvaliteta kojima je lako manipulisati. Srbija nije izuzetak. 

 

  Ovi na vlasti su samo deo jednog suludog projekta koji Srbima, Republici Srpskoj i Republici Srbiji priprema nestanak. Vlast već odavno ne postupa u skladu sa nacionalnim i državnim interesima ni na jednom planu, bilo da je reč o ekonomiji, finansijama, obrazovanju, zdravstvu, penzionom sistemu ili socijalnim pravima. Ona samo ispunjava volju svojih zapadnih gospodara koji su odavno namenili nestanak Republike Srbije i stavljanje Srba pod kontrolu okolnih naroda ( ono što od Srba ostane ). Zbog toga i ne treba da nas čudi izglasavanje deklaracije o Srebrenici. To je samo jedan neprekinuti niz poteza koji imaju za cilj uništenje Srbije. Time je se otvora nova sezona lova na Srbe.

  Svi „međunarodni“ sudovi stvoreni ili kontrolisani od  zapadne plutokratije sude isključivo u interesu ili po nalogu istih, tako da se niko ne može nadati da oni rade u interesu pravde, istine ili prava. Oni su jednostavno upregnuti da što lakše ostvare interese pravih  gospodara zapadnog sveta. Pozivanje na odluke Međunarodnog suda pravde ili sličnih institucija izazivale bi podsmeh kada se u njihovim rukama ne bi nalazila batina koja visi nad našim glavama. Što takve odluke nemaju veze sa istinom, nemaju veze sa logikom, nemaju veze ni sa pravom i pravdom, već imaju samo sa plutokratskim geostrateškim interesima.

  Podsmeh bi izazvao novi termin „opštinski genocid“ vezan za Srebrenicu, jer tako nešto u međunarodnom pravu i ne postoji, pogotovo jer nije izvršen ni nad decom, ni nad ženama ni nad neboračkim stanovništvom. Genocid je jasno definisan kao pojam još 1948.god. u Pravnoj definiciji genocida i sve relevantne institucije bi trebalo da se drže te definicije, a ne da izmišljaju sve i svašta.

  Usvajanjem takve deklaracije kojom se događaji u Srebrenici 1995. god. definišu kao „genocid“ od strane srpskog parlamenta i sva mucava i idiotska objašnjenja od strane predstavnika vladajuće većine, samo pokazuje u kom pravcu srlja ova zemlja i šta možemo vrlo brzo očekivati. Ova rezolucija će biti osnov za ukidanje Republike Srpske kao „genocidne“ tvorevine, a pošto su Srbi postali „genocidan“ narod koji vršio „ zločine“ u dugom istorijskom periodu nad ostalim okolnim narodima, sve nacionalne manjine time imaju apsolutno pravo da se otcepe od Srbije na teritorijama na kojima žive. Ovakvom rezolucijom se stiču svi uslovi za daljim rastakanjem Srbije. Sem Kosova i Metohije, otkidaju se Vojvodina, Raška oblast i ko zna šta još, jer Zapad očito još nije završio sa Srbijom i srpskim narodom. Ne samo to. Ovom deklaracijom se direktno potpiruju novi sukobi na ionako politički nestabilnom prostoru.  

  Ovde niko ne spominje sve zločine koje je izvršila 28. Divizija armije BiH pod komandom Nasera Orića u periodu od 1992 do 1995.god. U tom periodu je ubijeno preko 3200 Srba oko Srebrenice. Ne treba posebno ni spominjati da je zaštićena zona Srebrenice morala biti pacifikovana, a ne do zuba naoružana, a iz koje su stalno napadana okolna srpska mesta. Više od ¾  ubijenih Srba nisu bili borci, već civili. Oni Srbi koji su poginuli su imali „sreću“ da su brzo umrli. Srbi koji su uhvaćeni živi, uglavnom su usmrćeni posle životinjskih iživljavanja koje normalno ljudsko biće nije u stanju da uradi drugom ljudskom biću. Time ova deklaracija vladajuće većine srpskog parlamenta pokazuje koliki je moralni pad srpskih vlastodržaca kada od nas traže da žalimo zlikovce koji su učestvovali u pokoljima nad Srbima. Mnogi od poginulih muslimanskih bojovnika nisu ni smeli da dočekaju srpske vojnike, bojeći se zaslužene kazne. Naravno, ovim ne amnestiramo ni jedan zločin nad muslimanima i smatramo da svako mora da odgovara za zločin koji je počinio, ali ne možemo da prihvatimo kolektivnu krivicu da je za bilo kakav zločin odgovoran ceo narod. Svaki zločinac ima svoje ime i prezime i mora da odgovara za svoja nedela bez obzira kojem narodu pripada. 

  Nije da smo maloumni da ne shvatamo da je ovakva deklaracija donesena kako bi se na Zapadu mlataralo još jednim „dokazom“ kako smo kao narod zasluženo bombardovani i za „naše dobro“ ubijani. Time je Zapad amnestiran za svo zlo koje nam je i koje će nam učiniti. Bilo kakva odbrana Srbije, Srba i srpskih nacionalnih interesa postaje gotovo nemoguća misija. Ovim se samo pojačavaju muslimanski apetiti, jer narod koji se samoponižava može da očekuje i druge zahteve koje na kraju neće moći da ispuni,čak ni po cenu nestanka. Ako mislite da preterujemo, uđite na sajtove muslimanskih medija, pročitajte ih, pa će vam sve biti jasno.

  Žao nam je što ovakvom deklaracijom ispadamo budale, jer nikakav reciprocitet nećemo dobiti od strane drugih naroda učesnika u malom prljavom građanskom ratu, jer bi time oni izgubili oreol žrtava. Jedino što ćemo dobiti to su nove tužbe za ratnim reparacijama koje ni naši unuci neće moći vratiti.

  Da li treba da spominjemo da smo kao Srbi etnički očišćeni iz Hrvatske, Muslimanskohrvatske federacije i sa Kosova i Metohije uz nemerljiv doprinos „prijatelja“ iz Natoa, Evropske unije i SAD, a da su jedino Srbi optuženi za etnička čišćenja, da su drugi rušili bivšu SFRJ, a da su samo Srbi optuženi za rat i raspad zemlje. Naravno da ovi kompradori na vlasti nikada neće svojim zapadnim gospodarima poturiti pod nos činjenice o svemu gore navedenom, jer idiotska mantra „evropske integracija nemaju alternativu“ zaista nema alternativu.  

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10802
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 11085
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 18067
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10202
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo