25
čet, jul

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

394070 278544282194408_100001165156899_745988_1490860904_nPolitičari u Srbiji su čudo, a ponekada i prava čudovišta. Politički izabranici tvrde na sva usta da su verne sluge u službi narodu, a ustvari je sasvim suprotno. Ova poznata laž je dugo prolazila. Danas su ljudi pismeniji, obavešteniji, pa mogu jasno da vide koja vrsta hulja su uglavnom svi političari i koji je njihov pravi cilj. Znamo na koji način zarađuju hleb i uz hleb, kako nabavljaju vile, jahte, avione i sve ostalo u njihovom paralelnom svetu. Političari su najorganizovanija mafija koju sam narod “bira” i postavlja u fotelje da ga pljačkaju i ucenjuju. Država bi trebalo da bude servis svih njenih građana, a Srbija je servis krupnog kapitala. Država treba da štiti običnog čoveka od samovolje vladajuće manjine, a sada je čovek ostavljen na milost i nemilost krupnom kapitalu, a on nema dušu. Država, u rukama krupnog kapitala, se povlači i krupan kapital određuje zakone koje “donosi” Skupština kojima se nemilosrdno obračunava sa građanima Srbije.

Svima je jasno da političari pre svega imaju svetu dužnost da obezbede svoju karijeru, svoju decu i svoju familiju. Kao svaki pravi domaćin. Posao je dobar, plata redovna, a može da se kombinuje skoro bezgranično. Jedino je bitno da uvek i svagde štiti interese zapadnog ološa. Muvanje uvek i na svakom mestu, a posebno na “demokratskim” izborima gde može da pobedi samo onaj ko je bezrezervno pod kontrolom zapadnog krupnog kapitala. Upravo zbog toga se parlamentarna a i ona van parlamentarna “opozicija” utrkuje da bude još servilnija, još bezdušnija prema sopstvenom narodu, bezrezervno kritikujući vlast da nije dovoljno servilna i brza da zadovolji interese zapada. Za sve gadosti koje nameravaju da urade građanima Srbije dobro su finansijski nagrađeni od strane zapadne plutokratije, a svaki evro ili dolar koji dobiju srpske kleptokrate stostruko vraćaju svojim mentorima.

Mase birača su samo jedno neophodno zlo, alatka kojom se zidaju karijere i ozakonjuju lične ambicije. Političar je iznad narodnih masa i jaši im na leđima uz predivno zadovoljstvo da komanduje. Često je i iznad zakona, a kad ga zakon stigne, dobro plasirani političar može i da ga promeni, tako da bude u skladu sa njegovim interesima. Političar je pre svega usko povezan sa bankarima i ostalim izvorom finansiranja. On ih podržava da bi mu aparat vratio istom merom. Za bilo koje loše rezultate, za greške u rukovođenju ili pak veća lična nedela oni su uvek proglašeni za nevine žrtve. Na kraju priče se uvek oslobađaju zbog “nedostatka dokaza” ako dođu o suda. Uglavnom, nikada tamo i ne stignu.

Tako je bar u Srbiji, a verujem da su se mnogi političari prepoznali u ovim odlikama jednog kvazi mafijaškog zanimanja, jer biti političar je pre svega “ugledno” zanimanje i ugodna zanimacija. Hobi koji donosi blagostanje političaru i njegovoj užoj okolini. Tu užu okolinu uvek čuvaju " bodi-gard momci " i nadgledaju digitalne kamere, a za njihovu sigurnost su spremni da poginu obični policajci. Policajci - deca iz naroda, koja bi i na svog oca i majku digli ruku da brane privilegije ovih utovljenih i do dna duše iskvarenih političara. Pogledajte lica tih nazovi vladalaca sudbine građana Srbije. Uglavnom liče na zveri uhvaćene u zamku. Bez hrabrosti da narod pogledaju u oči, izjave daju njihovim medijima, jer opozicionih u Srbiji gotovo da nema. Mediji u službi zapadnog kapitala imaju zadatak da boje ružičastim bojama užasnu sliku stvarnosti koju su nam kreirale srpske kleptokrate i njihovi zapadni mentori. 

Za pravog rasnog političara, laž ne postoji. Neistina je metoda da se ublaže napetosti revoltiranog naroda. On samo govori ono što narod voli da čuje i čemu se nada, a to nema nikave veze sa onim što on stvarno misli da uradi. Uostalom onaj koga su jednom izabrali, miran je ceo mandat.

Političar je uvek u pravu po statutu svoje funkcije. To je bar evidentno. Evidentno je takođe i to da svaki političar mašta da mu prava opozicija nestane ili toliko oslabi da je kao više ni nema. Drugim rečima demokrate iznad svega preziru demokratiju. Oni su za demokratsku diktaturu stalno jednih te istih. Zato postoje neka bazična pravila koje i nepismeni političar može da zapamti i da primeni u svojoj maloj carevini, kako često nazivaju teritoriju kojom "guzonja" drma. Zavadi pa vladaj. Podeli i probudi mržnju jednih građana prema drugima, regrutuj ljude u političke partije koje su kao paravojne jedinice anonimnih i onda se ovaj hladni rat u malom magično odvija onako kako odgovara foteljašima.

Danas su pravi predstavnici narodnih demokratija i slobodnog sveta iščezli ili su pobijeni od strane četiri jahača Apokalipse, SAD, EU, UN i NATO. Ostao je ipak sistem koji se užasno plaši prave direktne demokratije u kojoj bi kao što joj ime kaže, učestvovao demos: narod. Politička arhaična pseudo demokratija je pre svega zainteresovana da što duže traje i tako postane nezamenljiva. Posle mene potop. Mnogi se nadaju da će večno vladati i da nikada neće položiti račune za svoja nedela.

( U sledećem tekstu ćemo objasniti šta je prava demokratija i šta ona predstavlja.)

Ekonomska kriza je samo usavršena tehnologija vladanja i njom se svi zastrašuju i stavljaju u podređen položaj. Radnik se ne buni i ne štrajkuje, jer ni kad radi nema platu koja podmiruje osnovne potrebe. Siromašnom radniku u Srbiji se uvek pokazuje još siromašniji kolega koji je izgubio posao i koji ga nigde i nikad neće naći. Ili će da bude pokoran i poslušan ili ga čeka gorka sudbina nezaposlenog. Ovo nije samo srpska kapitalistička zavera protiv naroda već sveobuhvatna svetska mondjalistička politika porobljavanja i nametanja volje interesa finasijskog kapitala celokupnom čovečanstvu. Privilegije za jedne i večna beda za sve ostale. Jedino merilo za sreću jedne korumpirane vlade je “porast” nacionalnog dohodka, dok prava jednostavna sreća ili samo sigurnost običnih građana je poslednja rupa na ovoj svirali.

Izbori su smatrani kao destilacija umnosti i sposobnosti, a ustvari se sada vidi da je to jedna prečica za ulazak u mafiju ili samo formalnost da se ista obnovi i učvrsti u svojoj neosvojivoj tvrđavi. Nikada nisu ni bili pošteni, niti pravedni u Srbiji.

Novac nosi glavnu ulogu u roli koju smo bar mi sto puta videli. Novac u pravom smislu reči, koji se na Zapadu piše u milijardama i bilijardama evra. Afere lopovluka i nelegalnih finansiranja su srpska svakodnevnica. Mi, građani Srbije, samo karcinome možemo da zadržimo koje su nam “nesebično” darovali zapadni prijatelji sadašnje vlasti, a sve ostalo će nam i ovako i onako uzeti. Uzeli su nam prošlost, uzimaju nam sadašnjost, a budućnost su nam proćerdali već odavno. Pokrali su sve što su mogli, a sem kancera još su nam samo dugove ostavili. Istovarili su nam osiromašeni uranijum i još će tražiti da im ga platimo. “Narodni” sud Srbije nije tužio zapadne zlikovce i ubice, niti je tražio nadoknadu štete od istih za desetine milijardi dolara štete koja nam je nemilosrdnim bombardovanjem naneta. To je Srbija, i više od toga, to je taj Zapad kome teže zlikovci koji upravljaju Srbijomi bez koga “ne možemo da preživimo”, jer Bože moj “Evropska Unija nema alternativu” kako lupeta vrli “prosrpski” predsednik .

Potpuno vas shvatamo, vas koji ste uzjahali na grbaču ovog naroda , a žuri vam se da uđete u društvo novih feudalaca brisleske carevine i tamo zaposlite svoju decu, a onu koju ćete ostaviti ovde, da “privučete” još koju “investiciju” u svoju parohiju u regionalizovanoj Srbiji i malo popunite rupe u ličnom budžetu. Za bedne nadnice gurate građane Srbije u još dublje ropstvo.

Kao da niste upravo vi, korumpirani skotovi na vlasti, stvorili sistem gde je siromaštvo ubogih građana zemlje Srbije izvor bogatstva vas na vlasti i u lažnoj opoziciji. Jako dobro znate da što je narod bedniji i pokvareniji, to mu je lakše nametnuti vašu volju. Upravo zato vladajući kompradori nameću najgore izopačenosti sa zapada građanima Srbije pod izgovorom “ brige o ljudskim pravima”. Time upravo uvode teror manjine nad većinom, što sa demokratijom zaista nema nikakve veze.

Ako niste izopačeni, ako niste bezdušni i ne želite da živite pod diktaturom kapitala, a osećate svu bezdušnost sistema koji nam se svima nameće, dođite i pridružite nam se. Ovde, u Komunističkoj Partiji Srbiji ste dobrodošli.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10802
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 11085
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 18067
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10203
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo