25
čet, jul

Iz domaće štampe
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

nikolaaleksic700

Zbog iznošenja istine o genocidu nad svojim narodom i čovečanstvom zasipanjem otrovima sa neba iz zločinačkih aviona i o kriminalnom uvođenju genetski modifikovanih organizama (GMO) u komercijalni promet u svojoj zemlji, Nikola Aleksić, lider ekologa Srbije, suočen je sa nepremostivim teškoćama.

Ponovo su pokušali da ga po ko zna koji put likvidiraju prilikom dolaska na najavljenu konferenciju za novinare uBeograd. Monsanto je podneo tužbu protiv njega preko svog ekskluzivnog partnera u Srbiji zbog iznošenja istine, preteći da će njemu i porodici oteti stan radi odštete preko korumpiranog sudstva Srbije. Šalju se pretnje svim potencijalnim donatorima i sponzorima da ne smeju da pružaju finansijsku podršku Ekološkom pokretu niti da sarađuju sa ekolozima. Nikola Aleksić se bori više od četiri decenije kao društveni aktivista za najplemenitije ciljeve i postiže svetske rezultate, ali i pored toga informativni mediji su zatvoreni za Nikolu Aleksića i za istinu u Srbiji.

Kada je javno održao datu reč i sam krenuo na Narodnu skupštinu, jer nije proglasila Srbiju za teritoriju bez genetski modifikovanih organizama u zadatom roku, policija ga je protivpravno lišila slobode i odvela pred sudiju gde je novčano kažnjen.

Da li znate nekog u svetu ko je zbog date reči građanima Srbije sam krenuo na parlament svoje zemlje radi budućnosti svog naroda?

Da li znate nekog u svetu ko je javno pozvao vojsku da uhapsi svog vrhovnog komandanta zbog izdaje naroda i države?

Takvu hrabrost ima samo Nikola Aleksić.

Ako dozvolimo srpskom režimu da uništi Ekološki pokret i slomi kičmu Nikoli Aleksiću, svet će ostati siromašniji za jednog vanserijskog borca za zaštitu životne sredine i ljudska prava, za opstanak čovečanstva i planete Zemlje.

Mi branimo naše prirodno i ustavno pravo na zdravlje i opstanak, niko nam to ne sme ugroziti bilo iz kog razloga. Ne postoji patriotizam bez ekologije, niti ekologija bez patriotizma, zato je vrhunski cilj patriotizma zaštita životne sredine.

Zato vas pozivamo da solidarno pružimo pomoć Ekološkom pokretu Novog Sada, okosnici borbe za spas planete Zemlje i svetskog otpora Novom svetskom poretku dobrovoljnim prilozima prema sopstvenim, makar i najmanjim mogućnostima.

Uplate donacija se mogu vršiti na žiro račun Ekološkog pokreta Novog Sada:

335-1856-19

Preuzeto od: http://ekopokret.org.rs/javni%20apel%20eko%20pokreta

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10802
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 11085
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 18067
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10202
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo