24
sre, jul

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

g7X4

Veoma često nam postavljaju pitanje " šta bi ste vi to promenili kada se za to steknu uslovi ? ".

Do sada nismo direktno iznosili nikakve konkretne planove, korake ili akcije za koje Komunistička Partija Srbije smatra da su hitni i neophodni u cilju spašavanja države i naroda od daljeg ponižavanja, iskorišćavanja i na kraju i od fizičkog nestajanja. Naši dosadšnji tekstovi nedvosmisleno ukazuju na sve naredno napisano, ali nije zgoreg to još jednom sublimisati i izložiti.

Sobzirom da se i Srbija i svet u celini, nalaze na važnoj i velikoj istorijskoj prekretnici, odlučili smo da hitne, konkretne korake našeg interventnog programa iznesemo i stavimo na uvid celoj javnosti.

Onog trenutka, kada KPS bude preuzela vlast, a time i odgovornost za sudbinu Srbije i njenog naroda, počeće se sa realizacijom sledećeg programa:

 

  1. Sve privatizacije koje su od 1990. godine sprovedene u Srbiji, biće poništene, imovina vraćena pravim vlasnicima (društvu) a oni koji su to omogućili i u toj pljački učestvovali , uhapšeni i protiv njih će se pokrenuti sudski postupci. U cilju nadoknade štete koja je time nastala, takođe će se konfiskovati ukupna pokretna i nepokretna imovina svih aktera tih pljački, blokirati novčana sredstva koja su iznešena i deponovana van zemlje, kao i dobra koja su sekundarno nastala kao posledica tih pljački. 

      Obrazloženje:

Navodnom "privatizacijom" je na nelegalan način, zloupotrebljavajući poverenje naroda i obmanjujući ga, vladajuća oligarhija otela društvu (narodu Srbije) imovinu u koju su generacije radnika ulagale rad i sredstva, krv i znoj, odvajajući od svojih dohodaka razne doprinose za razvoj i izgradnju i samim tim stekle status vlasnika, a u formi koji se jezikom današnjice najbliže može opisati kao Akcionarska svojina. Svi oni koji su na bilo koji način učestvovali u ovoj nečasnoj i lopovskoj raboti, veoma dobro su znali da time učestvuju u kriminalnoj radnji, a samim tim i prihvatili posledice takvih dela.

  1. Zatvorićemo sve strane banke, a njihovu imovinu u Srbiji nacionalizovati. Takođe će se svaka saradnja sa MMF-om i Svetskom Bankom trajno prekinuti.

      Obrazloženje:

Izvozom novca i pljačkom privrede i građana Srbije, kroz zelenaške kamate, ove institucije su opljačkale i osiromašile Srbiju i njene građane do te mere da bilo kakva dalja saradnja sa ovim institucijama predstavlja saučesništvo u ovim kriminalnim radnjama. Takodje je MMF kroz svoje plaćene službenike u vladi Srbije doprineo prezaduživanju, uništenju privrede i monetarnog sistema naše zemlje.

  1. Zakonom će biti zabranjen rad svih organizacija, grupa i medija koji su pod direktnom kontrolom i finansiranjem od strane zapadnih hegemona, EU, NATO ili bilo koje druge organizacije koja je na posredan ili neposredan način učestvovala u bilo kom delu usmerenom protiv naroda ili države Srbije. Odgovorni na čelu tih organizacija, moraće da pred zakonom odgovaraju za krivično delo veleizdaje i dela protiv države i naroda.   

             Obrazloženje:

Finansirajući i logistički učestvujući u radu anti-srpskih organizacija, njihovi nalogodavci su na najdirektniji način učestvovali u pripremama za ekonomsko i fizičko uništavanje države Srbije i njenog naroda i time jasno pokazali da se svrstvaju uz one koji bi da fizički istrebe naš narod.

  1. Svi sporazumi, pregovori i dogovori sklopljeni sa EU i NATO-om, privremeno se suspenduju i stavljaju na ponovnu procenu štetnosti, a odgovorni koji su kroz takve radnje naneli štetu državi Srbiji, biće zakonski gonjeni za krivična dela veleizdaje. Samo pristupanje EU privremeno se odlaže, sve do detaljnog informisanja građana Srbije i pokretanja novog referenduma.

             Obrazloženje:

U ime pristupanja EU, Srbiji je pričinjena ogromna šteta u svakom pogledu. Pristupanje jednoj već propaloj, ruiniranoj i materjalno srozanoj organizaciji, a u svojstvu građana 23 reda, pri čemu ćemo morati da plaćamo ogromne godišnje harače na članstvo, je sve samo ne korisno za gradjane Srbije. Podređeni status Srbije u tim pregovorima kao i podređeni položaj u ekonomsko trgovinskim odnosima, može jedino doneti još veću bedu našoj zemlji. Razbijanje odbrane naše zemlje, uništenje vojske Srbije i njeno svodjenje u rang lovačkog društva, NATO planovi za vojnu okupaciju naše zemlje privedeni su kraju, a pojedini delovi već i okupirani.

  1. Najhitnije ćemo preispitati ostale povoljne mogućnosti za ulazak u ekonomske i vojne saveze sa prirodnim partnerima Srbije, odnosno zemljama koje nisu nikada ratovale sa našom državom i čiji avioni nisu ubijali našu decu. Srbija , samo kao ravnopravni partner, može učestvovati u stvaranju medjunarodnih udruženja, organizacija i saveza, kroz koje će ostvariti povoljno ekonomsko okruženje i naći partnere u stvaranju vojo bezbedonosnih saveza.

            Obrazloženje:

Srbija je u prethodnih 20 godina neodgovorne i izdajničke međunarodne politike, gotovo potpuno izgubila svoje vekovne prijatelje i okrenula im leđa. Mangupsko ponašanje izdajnika Srbije a na poziciji aktulnog režima mora biti primereno kažnjeno i greške koje su oni napravili, hitno ispraviti. Partneri Srbije ne mogu niti će ikada moći da budu, zemlje koje su ratovale protiv Srbije, čiji su piloti bombardovali našu zemlju ili čiji su vojnici pucali u naše građane. Takođe, ni zemlje koje su ekonomski učestvovale u pljačkanju naše države ne mogu biti ikada više naši partneri u bilo kakvim poslovima.

  1. Odmah ćemo vratiti i uspostaviti socijalno odgovornu državu, sa besplatnim školstvom i zdravstvenim sistemom, dostupnim svakom građaninu ove države.

            Obrazloženje:

Pravo na obrazovanje svakom članu zajednice, bez obzira na njegovo materjalno stanje je neprikosnoveno pravo svakog građanina ove države i ujedno garant prosperiteta i razvoja cele zajednice. U sličnom odnosu je i briga države za fizičko i mentalno zdravlje svojih građanina, pa tako i zdravstveni sistem i njegove usluge moraju biti apsolutno besplatni i dostupni najširim narodnim masama.

  1. Vratićemo obavezu služenja vojnog roka za sve punoletne mladiće Srbije jer je to pre svega čast i obaveza a ujedno i način sazrevanja mladih ljudi. Odbrana države i vlastitog ognjišta neprikosnoveno je pravo svakog državljanina naše zemlje. Takođe će se svaka saradnja pa čak i pominjanje imena zločinačke organizacije poznate kao "Haški tribunal" trajno zabraniti, a njihovi najamnici u Srbiji privesti pravdi kako bi odgovarali za delo veleizdaje.

            Obrazloženje:

Dvadeset hiljada profesionalnih vojnika ne mogu se suprostaviti ni lovačkim udruženjima većine Evropskih zemalja, a kamoli iole ozbiljnijoj armiji. Stoga je uspostavljanje odbrane zemlje jedan od osnovnih prioriteta ove države. Zaštita života i imovine svakog pojedinca, osnovna je obaveza svake države. Takođe, se ne sme dozvoliti, nikada više, da bilo koji građanin države Srbije odgovara zbog toga što je branio svoju državu od vojne agresije.

  1. Najhitnije uspostaviti efikasno pravosuđe, orjentisano na zaštitu prava, pre svega, gradjana i to tako da ta zaštita bude dostupna svima i besplatna. Vratićemo najteže kazne za najteža dela i nijedno krivično delo neće više biti tolerisano ma kako sitno bilo.

            Obrazloženje:

Prava građana su u ovom trenutku suspendovana samim tim što su uvedene nenormalno visoke takse za pokretanje postupka sudske zaštite prava pojedinca. Krivična dela krađe, materjalno manjih obima se i praktično tolerišu, a počinioci ne kažnjavaju jer policija nema obavezu da kriminalce goni ako su nekog oštetili za manji iznos, bez obzira koliko to oštećenom zaista predstavlja štetu. Smrtna kazna je takođe ukinuta što motiviše kriminalce da mogu da ubiju koga žele jer su kazne za to više nego smešne. Više ne postoji kategorija krivičnih dela protiv države i naroda, tako da su time svi oni koji aktivno rade na rasturanju države, teškim pljačkama državne imovine kao i oni koji svojim delima ugrožavaju život i bezbednost naroda, zaštićeni i stimulisani da to i dalje čine.

* * *

Ovo su samo hitne mere, neophodne da bi se spaslo ono što se spasti može, a Srbiji kao državi dalo iole dovoljno šansi da opstane. Što se više sa ovakvim merama bude čekalo, manje su šanse da čak i one mogu nešto učiniti. Srbija je okupirana iznutra, razbijena i opljačkana od strane domaćeg ološa i izdajnika. Oni su NIŠTA, bez pomoći sa strane i bez podrške svojih nalogodavaca, predstavljaju grupu najobičnijih kriminalaca, oni NISU SRBIJA , čak većina njih i nisu Srbi.

Gradjani,

Dosta je ! , više nije stvar našeg ličnog standarda, političkog opredelenja, slobode, konfora, simpatije ili antipatije .... ovo je stvar opstanka i to opstanka naše dece. Njihovim životima ne smemo trgovati !!!

POMOZITE NAM DA SPASIMO SRBIJU !

 KPS - Komunistička Partija Srbije 

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10802
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 11085
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 18067
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10202
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo