14
pet, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
636

U sveopštem beznađu u kome se ova zemlja nalazi, režim pokušava da sebe predstavi kao jedinu snagu kojoj nema alternative. Lažna opozicija u Srbiji predstavlja uglavnom to isto što i režim , samo još malo ili mnogo gore nego što je vladajuća koalicija i samim tim neprihvatljivu alternativu postojećoj kvinsliškoj vlasti. Zapadni vlasnici ovoga što se zove Srbija teraju sprdnju i šegače se sa spodobama koje su lično postavili da vladaju zemljom u raspadanju. Da bi cirkus bio potpun, svaku iskru nečega što bi moglo da bude alternativa postojećoj vladajućoj koaliciji, mediji u rukama vladajućeg stranog i domaćeg ološa  odlično koriste da bi ponizili i ismejali.

Dobro osetivši odakle „vetar duva“ režimski mediji dozvoljavaju gostovanje raznoraznih tipova koji se predstavljaju kao ljudi koji zastupaju „komunističke“ ideje.Srpski režim u paničnom strahu od gubitka vlasti pribegava oprobanim receptima diskreditcije svake pomisli da zaista postoji realna alternativa ovom užasu u koji nas je sve zajedno gurnula postojeća vlast . Vlast, svesna da joj postoji alternativa u vidu istinske komunističke partije i njenih ideja, krenula je u zatiranje i same pomisli na socijalizam. Na koji način ovo rade? Vrlo prosto, nalaze ljude iz „komunističkih“ redova, takozvane predsednike komunističkih partija bez članstva i simpatizera, ljude koji predstavljaju sami sebe i nikoga više, daju im potpunu medijsku slobodu da lupetaju svakakve budalaštine. Voditelji takvih emisija na režimskim medijima imaju zadatak da od takvih tipova naprave pajace ( što im nije ni malo teško) koji služe da uveseljavaju narod i da diskredituju svaku pomisao o socijalizmu i komunizmu kao alternativi postojećem režimu. Javni nastupi takvih ličnosti  služe samo da bi se videlo da smo mi komunisti potpuni kreteni. 
To, za članove, simpatizere i rukovodstvo Komunističke partije Srbije, ne bi bilo od nekog suštinskog značaja, jer svako ima pravo da pravi budalu od sebe kako hoće, ali niko od njih nema pravo da to radi u ime i pod imenom KOMUNISTIČKE PARTIJE SRBIJE. Takve spodobe ne samo da blate samo sebe, već blate i ime KPS. Naši demanti medijima  koji su objavljivali intervijue sa lažnim predstavnicima KPS nikada nisu objavljeni. Ne bi nam toliko ni smetalo da ti lažni predsednici KPS-a iznose stavove koje su u skladu sa programom KPS, ali oni iznose ideje koje nemaju veze ni sa stavovima naše partije, niti sa idejama komunizma kao izrazito humanog društva. To nije ni čudo jer ti tipovi ništa u životu nisu pročitali od komunističke literature, pošto su elementarno nepismeni i verovatno ništa od toga ne shvataju.Vrhunac njihovog shvatanja socijalizma i komunizma je potpuno nekritičko služenje kultu ličnosti, veličanje likova i dela istih, i potpuno neshvatanje da nas je kako staljinizam tako i titoizam upravo i doveo na ivicu ambisa, jer mnoga njihova rešenja nisu izdržala probu vremena. 
Vlast i mediji u njihovim rukama time udaraju na sve nas prave komuniste koji imamo šta da kažemo. Time nas vlast trpa sve u isti koš i predstavlja gledaocima i čitaocima kao potpune kretene koji nemaju veze sa životom. Čak i takvi nastupi verovatno nekoga mogu privući, ali ogromnu većinu naroda takve izrečene budalaštine odbijaju od nas. Sve nas trpaju u isti koš, što i jeste suština istog. Takve osobe imaju bolesnu želju za samoisticanjem iza koje stoji namera da obezbede sebi materijalnu korist i ličnu promociju, a sve to začinjeno bezgraničnom pohlepom. 
Idiotska lupetanja lažnih predsednika i predstavnika KPS izazivaju gađenje i osećaj stida kod svih nas, članova KPS-a ali i dalje smo ubeđeni da nam ni takva režimska podmetanja neće mnogo nauditi, već će nas ojačati da istrajemo u borbi za boljim, humanijim i pravednijim društvom.
Od takvih, medijski eksponiranih ličnosti nikada nećete čuti da citiraju bilo koga od klasika marksizma ili da interpretiraju njihove ideje. Sa njima ne možete da pričate ništa o tome, jer nikada nisu ništa pročitali na tu temu. Njihove ideje se svode na ono kako „mali Perica“ zamišlja komunizam, tako da su te njihove „ideje“ svojevrsni bućkuriš svega i svačega, a najmanje tu ima bilo čega od ideja komunizma. Uglavnom su to teze mnogo bliže nacizmu nego komunizmu. Kritika kapitalizma za njih je potpuna nepoznanica, jer ne shvataju suštinu kapitalizma i ne mogu da ga kritički sagledaju kao sistem kome rok upotrebe ističe. Niko ne može za sebe da kaže da je komunista, a da ne razume svu pogubnost sistema koji se zove kapitalizam. Bez toga shvatanja i razumevanja ostaje prazna ljuštura koja zaista ništa ne znači.
Na kraju, još jednom napominjemo da Komunistička Partija Srbije ima svoje legitimne organe koji predstavljaju partiju, a gde ćemo se javno pojavljivati to će odlučivati Sekretarijat Partije. Sve informacije o javnim nastupima članova KPS-a moći ćete pročitati na našem sajtu.

 

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10654
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10925
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17917
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10062
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo