14
pet, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Odavno govorimo da je Srbija okupirana iznutra. Nismo ni primetili da je jedan loš politički sistem zamenjen ogavnim kompradorskim režimom. U celokupnoj srpskoj istoriji, Srbija je više puta okupirana, ali okupirana spoljnim silama.

braa_po_materiOkupator je došao, uspostavio okupaciju, a Srbi su se digli na ustanak i uvek su uspevali da povrate svoju slobodu.Danas to izgleda potpuno drugačije. Okupator nije došao silom oružja.On je došao silom kapitala, kupio je ljude sumnjivog morala, odnosno tražio je takve koji će za novac prodati i rođenu majku, a ne državu i narod. Pažljivo su birani i niko ko nije bio podložan kontroli nije mogao da ostane na političkoj funkciji. Mediji, pod kontrolom krupnog kapitala, odigrali su nemalu ulogu u anesteziranju naroda. Svaki od političara bilo u poziciji ili opoziciji ima svoj fajl u obaveštajnim službama zapada, gde je potpuno snimljen psihološki profil ličnosti, kao i sve karakterne osobine takvih tipova. Ljudi bez morala, pohlepni, bez jasne pripadnosti srpskom narodu, skloni potkupljivanju, sumnjivih ljudskih kvaliteta, seksualno izopačeni su idealni da vladaju narodom u ime krupnog zapadnog kapitala. Za cenu uništenja države i naroda, omogućeno im je neviđeno bogaćenje. Kompenzacija u uništenju države i naroda je nađena u bezprizornoj otimačini. Posledice svega toga su društvo i država u raspadanju, ogroman jaz između 1% bogatih i sve bogatijih i onih 99% siromašnih i sve siromašnijih građana. Taj 1% bogatih je vezan isključivo za partije na vlasti. Pogledajte vrhove partija na vlasti i videćete da se ne zna ko je od koga bogatiji.

 

Srbija je okupirana iznutra prvi put u našoj istoriji. Okupirao nas je vlastiti politički ološ. Nalogodavci su izvan Srbije. Oni su izvršili odabir političkog ološa i upravljaju njima. Uvođenjem nakaradnog kapitalističkog sistema slomili su ekonomsku kičmu Srbije i razorili društvo i državu. Država više nema nikakvu ingerenciju nad socijalnom , obrazovnom, odbrambenom funkcijom.

Zapad je ostvario svoju vekovnu težnju da se osveti Srbima i da ih kazni kao pobunjenički i remetilački narod na Balkanu. Uspeli su u tome što su vekovima sanjali. Sem toga oteli su deo teritorije Srbije, Kosovo i Metohiju, a sada se spremaju na dalje čerečenje Srbije, jer su našli pogodne pajace koji im neće praviti probleme. Šiptarski, odnosno zapadni lobi u Srbiji je toliko jak da je otvoreno krenuo u ofanzivu da prizna mafijašku šiptarsku državu na Kosmetu. Možemo samo da poručimo Čedi, Vuku, Koraću i sličnima da slobodno daju Šiptarima sve što su im mame i tate ostavili ili ono što su „zaradili“ na političkim funkcijama, ali da srpsku zemlju i srpski narod na Kosmetu ostave na miru. Možda ne bi bilo loše da odu svi zajedno na Kosmet i objasne lično Srbima ovo što pričaju po Beogradu. Neverovatno je da niko ne poziva te tipove na krivičnu odgovornost, jer direktno krše Ustav i time vrše veleizdaju zemlje. Da žuta vlast drugačije misli, odavno bi šutnula Draškovića u zadnjicu bez obzira na posledice. Međutim, druga je stvar u pitanju. Ono što Drašković priča javno, to isto vlast misli, ali još ne izgovara.


Ranije srpska politička elita, bez obzira kakvagod da je bila, nije bila izdajnička i znala je da je najveći greh izdaja nacionalnih i državnih interesa. Problem današnje kvazielite je taj što ona otvoreno radi za interese krupnog zapadnog kapitala ,stranih država i stranih obaveštajnih službi. Tajne zabeleške Vikiliksa najbolji su dokaz te nacionalne izdaje. Ima jedna fantastična scena u tim zapisima, kada jedan od naših ministara, sletevši na aerodrom iz zvanične posete nekoj državi, mobilnim telefonom zove američkog ambasadora u nameri da odmah sa aerodroma dođe u ambasadu da podnese izveštaj sa puta, da bi mu američki ambasador rekao da nije ništa hitno, da ne žuri, neka se odmori i da sutra dođe u ambasadu. Strašno! To nas podseća na one scene koje smo već videli kada veseli premijer Živković drži govor, a do njega nadmeno stoji, nadgledajući ga, američki ambasador Montgomeri, ili kada veliki vojskovođa Boris Tadić, kao komandant srpske armije, stoji i gleda kako se uništavaju protivavionski sistem strela 2M. Preko 1.400 komada je tada uništeno, uz nadzor američkog ambasadora, koji je stajao u pozadini te sramne istorijske slike o našoj propasti i izdaji političkog ološa. Naša propast se najbolje vidi u tom rasponu od genijalnog vojvode Živojina Mišića do klovnova tranzicije, uzimamo njih kao ilustraciju naše tragedije, pa je potpuno razumljivo da se danas nalazimo u takvoj državnoj agoniji iz koje ne možemo da izađemo sa političkim ološem na vlasti i opoziciji.

Ko može da pristane na to ponižavanje? Samo onaj koji je ucenjen i koga drže u šaci. To je izrežiran sistem kako se radi sa svim okupiranim zemljama kojima upravlja vlastiti politički ološ, koji sprovodi politiku velikih upravljača sveta. Zapadne obaveštajne službe imaju podatke o svakom našem političaru i znaju šta su radili, znaju kakvi su to skotovi i mekušci, tako da mogu da ih u svakom trenutku ucene i da traže da urade ono što je u interesu zapada. Znači, u njihovim fijokama se nalaze afere i dosije svakog političara, tako da se ta dokumenta izvlače na svetlo dana po potrebi.

Sve su to afere stavljene u fioku ambasadora, koja će biti izvučene kada tome dođe vreme. Neki drugi srpski političari su ucenjeni na neki drugi način, nema tu neke velike pameti ili ih puste da kradu državu da bi mogli da ih ucenjuju ili znaju njihove perverzne seksualne nastranosti koje čuvaju da bi ih kontrolisali, suština je uvek ista - moraš da radiš ono što ti kažu, što je protiv interesa tvoje države i nacije, jer ako to ne radiš onda ćeš biti smenjen i bačen u zaborav. Oni koji su istinski neposlušni i koji više neće da sprovode naređenja, takvi se obično - likvidiraju.

Okupacija iznutra je podlo i perfidno razaranje države i nacije. Opasnija je nego spoljna okupacija. Spoljna okupacija je otvorena i brutalna. Bazira se na sili i prinudi. Jasna je i logična. Jači tabači i nasilno nameće svoju volju porobljenom. Sve dok se porobljeni ne pobuni i otera okupatora. Porobljeni imaju prirodno pravo da se pobune i sva sredstva su im dozvoljena u toj pobuni za slobodu i nezavisnost. Okupator rizikuje da posle izgubi i svoju sopstvenu državu. Međutim, okupacija iznutra je kao podla bolest koja razara zdravo tkivo države i društva i koja preti da potpuno pojede državu i društvo. Mi se sada nalazimo u toj akutnoj fazi teške bolesti.

Kfor-527Ako sve ostane ovako kako je danas, onda je sasvim sigurno da ćemo izgubiti državu i da će Srbi zaista i nestati. Ne samo da nam Šiptari otimaju vekovnu teritoriju i da proteruju Srbe tamo gde su oni na Kosmetu većina, nego se rastakanje vrši novim napadima na našu državu, naciju i našu suverenost. Pomahnitali muftija Zukorlić otvoreno zagovara stvaranje bošnjačke autonomije koja će, kako to u nas biva, postati država u državi. Egzibicionista Nenad Čanak stvara vojvođansku naciju, državu i jezik. Folksdojčeri traže milijarde evra da im Srbija isplati, kao da to sve nije već završeno sporazumom Tito-Brant, naravno, na štetu nas Srba, neisplaćivanjem u celosti ratnih reparacija, Austrougarska nam nije isplatila ono što je trebala i o tome niko ne razgovara. Hrvatske kompanije traže nazad svoju imovinu, bez obzira što je Hrvatska nacionalizovala imovinu srpskih preduzeća u Hrvatskoj. Na sve strane programirano rasulo i raspad države. Pederi traže svoja prava. Paradiraju po ulicama i ponose se svojom seksualnom različitošću. Da li možemo očekivati da sodomosti dovedu svoje partnere, koze, ovce, pse, konje i magarad, na paradu koju će nazvati - parada ljubavi i ponosa, da bi tražili da se poštuju njihova seksualna različitost i njihove seksualne slobode?

Gde je kraj ovom ludilu? Ima li kraja? Smatramo dok traje okupacija iznutra, nema kraja uništavanju Srbije. Jedini način je da se hitno oslobodimo okupacije iznutra.

Očaj je naterao više od 50 000 Srba sa Kosmeta da zatraže rusko državljanstvo,jer vide da ih ova sramna „srpska“ kompradorska vlast svakim danom „sporazumima“ sa Šiptarima koji se, u stvari, pišu u Briselu i Vašingtonu, gura u naručje zločincima na vlasti u Prištini. Svi mi zajedno vidimo da život Srba pod šiptarskom vlašću jednostavno nije moguć. Ni jedno ubistvo Srba od strane šiptarskih zlikovaca ni KFOR ni Euleks nisu rešili.I neće. Nije im u interesu da Srbi ostanu na Kosmetu. Bez Srba na Kosmetu,zapad bez problema može da očerupa prirodna bogatstva Kosmeta koja nisu mala. Ionako su se dogovorili šta kome pripada, samo da završe sa Srbima.

Sve ovo što sada gledamo u poslednjih 20 godina, od dana raspada SFRJ,već se desilo na početku 1941.god. Isti akteri,isti zločinci,iste žrtve. I tada je Srbija prestala da postoji kao država, isto nam se i sada događa. Razlika je jedino u tome što je ološ sa zapada našla pravi način da nas uništi. SRBIJU UNIŠTAVAJU IZNUTRA. Jedino promenom društveno – ekonomskog sistema možemo sprečiti nestanak države Srbije i uništenje srpskog naroda. Jednostavno, zar ne?

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10654
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10925
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17916
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10062
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo