14
pet, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

caos

Pošto kreteni  (iq od 20-49) vode ovu ubogu zemlju, nije ni čudo što su od građana Srbije napravili mentalno retardirane osobe ravne idiotima ( gradacija po kojoj je idiot neko ko ima IQ ispod 20, niža gradacija ne postoji.) Možemo mirne duše reći da smo svi mi mentalno retardirani kada nas ovakvi vode i da ne zaslužujemo bolje.

Kako drugačije shvatiti „igru“ oko „dogovaranja“ sa predstavnicima karikaturalne narko-mafijaške šiptarske vlasti. U stvari, ovo nisu nikakvi dogovori, jer niti Srbija išta predlaže, niti Šiptari išta predlažu, već jedino predstavnici zapada poturaju pod nos jednima i drugima „dogovore“ koje obe strane moraju bezuslovno prihvatiti.

Tragično je da tragičnije ne može biti, kada se radi o spremnosti “prosrpske“  vlasti da ostavi bez ikakve zaštite naše Srbe na Kosmetu, a sve zarad jedne sumanute, šizofrene ideje na kojoj počiva politika žutih kleptomana i njima pridruženih ostalih ofarbanih stranaka kako u koaliciji, tako i u lažnoj opoziciji da „Evropska Unija nema alternativu“. Ovi na vlasti će uništiti Srbiju, a srpski narod i svi građani Srbije će dobiti „šipak“.

Ovde je evidentno da je EU interes jedne uske klike politikanata kleptokratsko-kvinsliškog usmerenja da svoje interese predstave kao interese celokupnog naroda, jer čak i površnom analizom dolazimo do zaključka da je za Srbiju mnogo bolje da se ne pridružuje EU. EU ne omogućava razvoj većine država koje su se učlanile u nju, već naprotiv, predstavlja konopac oko vrata većini ekonomsko slabijih država. U EU bogati postaju još bogatiji slojevi društva, a siromašni postaju još siromašniji.

Samo ludaci na vlasti u Srbiji ne vide da Srbija u EU nikada neće biti ravnopravna. Zapadni zlotvori, koji su uništavali i uništavaju i dalje Srbiju, bez prestanka blebeću „ohrabrenja“ da Srbija samu sebe uništi i takva uđe u „raj“ zvani EU.  Srpski kompradori javno blebeću i brabonjaju o „velikom uspehu“ koji su postigli dobijanjem večite kandidature za članstvo u EU, plaćenom srpskim glavama i srpskim teritorijama, i gde nigde ne možete pročitati niti čuti da je istovremeno Kosovo dobilo Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU. Dok se predstavnici „prosrpske“ vlasti između sebe ljube i čestitaju na praznoj ljušturi evropske kandidature, dotle srpskom narodu zvone posmrtna zvona. Zato nije ni malo čudno da ova vlast beži od dokazanih srpskih prijatelja koje predvode Rusija i Kina kako bi ,ni od koga branjena, bila što lakše komadana. Srbija danas podseća na crkotinu na koju je čak i Rumunija ( zemlja koja nikada nije imala teritorijalne aspiracije prema Srbiji ) odlučila da se ostrvi i uzme komad za sebe. Osetili su pravi trenutak. Srbija nema načina da se odbrani jer je ekonomski uništena, srpska vojska „ profesionalizacijom“ uništena, rezervni sastav gotovo da više ne postoji, tako da Srbija postaje lak plen. Komadanje Srbije se neće završiti samo na Kosmetu. Voljom zapadnih mentora srpska država će prestati da postoji čak i u granicama beogradskog pašaluka.

Odricanje ove vlasti od Kosova i Metohije je evidentno. Najgrubljim i najpogubnijim nepoštovanjem sopstvenog Ustava, ova kvinsliška vlast nije izvršila popis stanovništva na Kosmetu, niti hoće da organizuje izbore bar među srpskim stanovništvom na Kosmetu. Ako je neko nelegalan na Kosmetu, to je šiptarska narko-mafijaška vlast koju je protivno svim međunarodnim zakonima instalirala zapadna ološ. To je zaista dobar primer shvatanja „demokratije“ na zapadu.  Sve što mu je u interesu proglašava se „demokratskim“, a sve što je protivno njihovim interesima, proglašava se „nedemokratskim“. Zapad očito smatra da može obezbediti potpunu pobedu nad srpskim narodom dok je sadašnja garnitura na vlasti. Za svaki slučaj zapad kontroliše i lažnu opoziciju, tako da gotovo nema načina da se srpski narod izvuče iz samrtnog zagrljaja zapada. Jedini način je da srpski narod okrene leđa kleptokratama i kvislinzima na vlasti i lažnoj opoziciji i priđe pravim patriotama koji ga neće izdati.

Demokratska stranka, njeni sateliti u vlasti i lažna opozicija vode Srbiju u apsolutno pogrešnom pravcu. Svojim ustupcima zapadu, režim je postao najveći saveznik zlikovcu i krvniku Hašimu Tačiju time što mic po mic predaje sva prava koja pripadaju nezavisnoj državi. Zapad itekako dobro zna da bez pristanka „prosrpske“ vlasti nikakva održiva nezavisnost lažne države Kosovo nije moguća. Svojim ustupcima ova vlast stvara situaciju da je potpuno nebitno da li će Srbija reći da ili ne kosovskoj nezavisnosti, jer je takozvanim „dogovorima“ upravo ova vlast omogućila nastanak te nakaze od države.

Postoji još gori scenario i od ovoga koji nam se sad dešava. Taj scenario počinje danom održavanja novih izbora u Srbiji , gde voljom zapadnih gazdi na političku scenu Srbije velikim koracima stupaju i nastupaju Č.J. (zbog problema sa probavom ne možemo  ni ime da mu izgovorimo) zatim izvesni Djilas, pa neki Nikolić i sijaset drugih bića izašlih iz drugog kruga pakla. Sa njima i definitivno počinje sunovrat srpskog nacionalnog bića , počinje poslednji čin uništenja Srbije.

KPS nikada neće priznati i ne priznaje ni jedan međunarodni ugovor potpisan na štetu srpskog naroda i države Srbije. Svi ovakvi ugovori se smatraju nevažećim od strane KPS-a  

Takođe, ne prihvatamo nikakve rezolucije u „srpskom“ parlamentu koje su već donete ili će biti donete kojima se pljuje po srpskom narodu, optužujući ga za sve i svašta i prihvatajući raznorazne ničim dokazane krivice.

Ako isto mislite, dođite i pridružite nam se!

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10654
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10925
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17917
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10062
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo