14
pet, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sačekali smo nekoliko dana da vidimo kakav će biti odjek u srpskoj javnosti na televizijski „duel“ Č.J. ( odvratno nam je da mu spominjemo ime, pa takvoj osobi navodimo samo inicijale) i Milorada Dodika. Odjek je jednostavno nikakav. Neverovatno.

Tolika količina mržnje i otrova iz poganih usta Č.J. prema srpskom narodu odavno nije viđena. Ni Hitler, Pavelić, Izetbegović i ostali srbožderi i sebomrzci nisu javno toliko pljuvali otrov po srpskom narodu , kao što je to uradio Č.J.

Suština stvari nije u Č.J. već je u onima koji kontrolišu i usmeravaju dotičnu osobu.Oni su problem.

Nikakva reakcija iz vladajuće većine i lažne opozicije u Srbiji samo nas još jednom uverava da Č.J. samo javno iznosi ono što žuta koalicija misli.

Nije Č.J. ni malo naivan. Ovolika količina mržnje prema srpskom narodu samo znači da ne mora da brine za svoju političku budućnost. Uvek će u Srbiji biti bar 10% ljudi koji Srbiju i srpski narod mrze iz dna duše. To takođe znači da Č.J. postaje nezaobilazni faktor u formiranju buduće „srpske“ vlade, jer žuti bez njega neće moći formirati skupštinsku većinu. Šta to po srpski narod i Republiku Srbiju znači, možemo da citiramo pokojnog Branu Crnčevića koji je na izbor Borisa Tadića za Predsednika Srbije rekao : „ Ljudi, najebali smo !“ To isto mi sada možemo reći.

Ne verujem da je Č.J. toliko glup da ne zna šta radi. Izjavom da je Republika srpska genocidna tvorevina postavio je pozornicu za novo klanje u BiH iotvorio sezonu lova na Srbe. Mnogi iz redova muslimanskog naroda će poželeti da se osvete Srbima i samo će sačekati povoljan trenutak da naum ostvare, a opravdanje novog ubijanja Srba mogu naći u izjavama Č.J.

Koliki je strah Č.J. od srpskog naroda najbolje se vidi po broju telohranitelja koji ga okružuju i po broju policajaca koji ga takođe čuvaju. Kada se Č.J. dodaju brojne srbomrzačke NVO organizacije i drugosrbijanski autošovinisti uglavnom dobro uhlebljeni u institucijama sistema po blagoslovu aktuelne „prosrpske“ vlasti, dobija se kancer koji je metastazirao u telu Srbije. Kakva bi državna politika bila kada bi Č.J. ušao u buduću Vladu, možemo bez problema pretpostaviti. To bi bilo ubrzano finale nestanka srpske države i verovatno početak nestanka srpskog naroda. Neverovatno je koliku ličnu korist imaju svi oni koji profesionalno mrze srpski narod, a režim ih bogato nagrađuje.

Ni lažna opozicija nije ništa bolja od ovih već nabrojanih, jer Murta samo želi da postane Kurta, a za to mu je potrebno da pobedi na izborima koji ništa ne odlučuju, jer se ništa neće promeniti.

Bez obzira na besmislenost svake rasprave između Č.J. i Milorada Dodika, Dodik je održao lekciju ne samo rodomrzačkoj perjanici Srbije, već i samim vlastima, od kojih se niko nije usudio da digne glas na monstruozne klevete samoproglašenog preokretača. Stvarno, svi mi osećamo preokret u stomaku kada ga vidimo i čujemo na režimskim medijima sa kojih se ne skida.

Ne možemo se oteti utisku da je ovo samo sinhronizovan udarac u sklopu šire ofanzive zapada i njima podređenog ološa u cilju uništenja Republike Srpske. Da bi Republika Srpska nestala, neophodno je da se Srbija ekonomsko i politički uništi. Samo jaka Srbija može biti garant očuvanja Republike Srpske. Očito je da ako Tadić uspe da napravi buduću vladu sa Č.J. da će to biti još gora, jadnija i nestabilnija vlada od ove postojeće. Ovakva Srbija ne može ni sebe zaštititi od raspada, a kamo li Republiku Srpsku.

Jedini pozitivan rezultat je u tome da se srpski kvislinzi ne osećaju najbolje, jer ih zahvata sve veća histerija i nervoza, jer dugogodišnja propaganda prema srpskom narodu ne daje baš najbolje rezultate. Brutalne laži usmerene ka srpskom narodu imaju samo jedan cilj, a to je napraviti buduću Srbiju bez Srba, odnosno, stvoriti drugosrbijansku Srbiju. Bez obzira na sve, to im nikada neće poći za rukom, jer oni nisu Srbija.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10652
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10923
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17914
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10060
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo