Iz domaće štampe
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

nikolaaleksic700

Zbog iznošenja istine o genocidu nad svojim narodom i čovečanstvom zasipanjem otrovima sa neba iz zločinačkih aviona i o kriminalnom uvođenju genetski modifikovanih organizama (GMO) u komercijalni promet u svojoj zemlji, Nikola Aleksić, lider ekologa Srbije, suočen je sa nepremostivim teškoćama.

Ponovo su pokušali da ga po ko zna koji put likvidiraju prilikom dolaska na najavljenu konferenciju za novinare uBeograd. Monsanto je podneo tužbu protiv njega preko svog ekskluzivnog partnera u Srbiji zbog iznošenja istine, preteći da će njemu i porodici oteti stan radi odštete preko korumpiranog sudstva Srbije. Šalju se pretnje svim potencijalnim donatorima i sponzorima da ne smeju da pružaju finansijsku podršku Ekološkom pokretu niti da sarađuju sa ekolozima. Nikola Aleksić se bori više od četiri decenije kao društveni aktivista za najplemenitije ciljeve i postiže svetske rezultate, ali i pored toga informativni mediji su zatvoreni za Nikolu Aleksića i za istinu u Srbiji.

Kada je javno održao datu reč i sam krenuo na Narodnu skupštinu, jer nije proglasila Srbiju za teritoriju bez genetski modifikovanih organizama u zadatom roku, policija ga je protivpravno lišila slobode i odvela pred sudiju gde je novčano kažnjen.

Da li znate nekog u svetu ko je zbog date reči građanima Srbije sam krenuo na parlament svoje zemlje radi budućnosti svog naroda?

Da li znate nekog u svetu ko je javno pozvao vojsku da uhapsi svog vrhovnog komandanta zbog izdaje naroda i države?

Takvu hrabrost ima samo Nikola Aleksić.

Ako dozvolimo srpskom režimu da uništi Ekološki pokret i slomi kičmu Nikoli Aleksiću, svet će ostati siromašniji za jednog vanserijskog borca za zaštitu životne sredine i ljudska prava, za opstanak čovečanstva i planete Zemlje.

Mi branimo naše prirodno i ustavno pravo na zdravlje i opstanak, niko nam to ne sme ugroziti bilo iz kog razloga. Ne postoji patriotizam bez ekologije, niti ekologija bez patriotizma, zato je vrhunski cilj patriotizma zaštita životne sredine.

Zato vas pozivamo da solidarno pružimo pomoć Ekološkom pokretu Novog Sada, okosnici borbe za spas planete Zemlje i svetskog otpora Novom svetskom poretku dobrovoljnim prilozima prema sopstvenim, makar i najmanjim mogućnostima.

Uplate donacija se mogu vršiti na žiro račun Ekološkog pokreta Novog Sada:

335-1856-19

Preuzeto od: http://ekopokret.org.rs/javni%20apel%20eko%20pokreta

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
januar 20, 2018
Prilozi saradnika Ljubodrag Duci SIMONOVIĆ

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke muke. Nisu sve ozbilјniji zdravstveni i životni problemi bili najveća prepreka za razmah autorovog stvaralačkog entuzijazma, već poražavajuća istina da što je delo…
novembar 29, 2017
communist
Iz našeg ugla - KPS Sekretarijat KPS

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji među nama ( kapitalisti ) išta učiniti za dobrobit društva ( svih nas)? Vrlo često nam se postavlja pitanje „Ko ste vi?“, pitanje sa brojnim potpitanjima, pitanje koje u…

ŠTA JE U STVARI KOMUNIZAM? Ako mislite da ste živeli u njemu, grdno se varate!

nov 27, 2017 464
star.jpg
Stvarni izgled komunističkog društva nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo…

“Unutrašnji dijalog“ o Kosovu i Metohiji – VELIKA PREVARA za srpski narod

nov 21, 2017 453
k
„Da je Kosovo izgublјeno, govore oni koji su sami izgublјeni! Srbin je onaj koga se…

Frizerske stolice

okt 15, 2017 913
Ovoj vlasti ne trebaju pametni ljudi. Trebaju im budale da ih služe I da bespogovorno…

Nato i Srbija

apr 07, 2016 760
Nato pakt je najveća teroristička organizacija
Nato pakt je najveća teroristička organizacija, stvorena da deluje kada ne pomažu drugi…

Izdvajamo