19
uto, mar

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

48pl 6hg 650x450Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena napravljena je u stilu akcionarskog društva za trgovinu nacionalnim i državnim interesima. Na tim temeljima Vučić je napravio kriminalnu mrežu, kojom je prekrio celu Srbiju.

U nju je učlanjena gomila raznoraznih prebega iz drugih stranaka, lakovernih nesrećnika i pohlepnih primitivaca, ali stranka nikad nije zaživela.Nedostatak ideologije, političkih principa i ciljeva Vučić je kompenzovao izgradnjom kulta ličnosti. To se svidelo naprednjačkim parazitima na svim nivoima. Problem je kod njih postao kako opstati dugoročno na političkoj sceni. Rešenje je paradoksalno došlo iz činjenice da opozicija u Srbiji ne postoji, jer su i sve druge „opozicione“ partije i stranke u svojoj suštini isto - Srpska Napredna Stranka. Ni jedna od njih nema ideologiju, jer ih kontroliše isti zapadni centar moći i svi oni mogu biti zamenjeni istog časa kada ne slede neređenja svojih gazda. Da bi uopšte mogao da vlada bilo Vučić ili oni koji dolaze posle njega ( pod uslovom da srpska država uopšte opstane), moraju da sve više raspamećuju građane Srbije.
Pogrešno je mišljenje da Vučić želi da promeni svest srpskog naroda.Vučić uopšte ne želi da promeni svest srpskog naroda - on tu svest želi da ugasi! Jer, kako bi on tu svest promenio i čime bi je zamenio?
Ako bi nam ugurao nemački protestantizam o kome priča hvalospeve, onda bi Srbi postali Nemci I mi bismo se ponašali potpuno isto kao oni. Međutim, problem je u tome što Vučić nema toliko vremena, jer se svest jednog naroda menja u toku minimum 100 godina, a da bi se neke stvari kod Srba promenile, nisu dovoljni ni vekovi.
Lupetanje o Veberu koga će Srbi zamrzeti samo zbog Vučićevog interpretiranja dotičnog teoretičara kapitalizma, ne vodi nigde iz prostog razloga, jer oni koji Vučića okružuju Veber ih ne interesuje, niti ga shvataju.
Sama suština Vučićevog upravljanja je brisanje bilo kakve svesti kod građana Srbije koju ,verovatno, misle da urade u mnogo kraćem vremenskom roku, nego što je promena svesti. Upravo zbog toga je udareno na porodicu I sve njene vrednosti, kako bi se te porodične vrednosti relarivizovale I poništile u korist “novih naprednih” homoseksualnih “vrednosti”. Naravno, potrebno je uništiti zdrav razum kod građana Srbije, pa zbog toga imamo teror lažnih poluinformacija kroz sredstva “javnog” informisanja I kroz inflaciju odvratnih “Farmi”, “Parova” I ostalih celodnevnih “zabavnih” programa.
Vrhunac je da je sva infrastruktura države zaražena gomilom homoseksualaca, pa je lezbejku postavio za premjerku. Kaže da nema bolje u svojim redovima. Mi mu verujemo da je tako. Kakvi su ostali oko njega, ako je ona najbolja?
Politički i privredni sunovrat, kad dođe do smene vlasti, možda će uspeti da se zaustavi, ali ozdravljenje društva, obolelog od naprednjačke pošasti, sasvim je neizvesno. Bolest je uzela maha i progresivno se širi, kao što se vidi po izbornim rezultatima, koji predstavljaju svojevrsnu dijagnozu za koju nema adekvatne terapije

Iz ljudi je izvukao najgore osobine, pa sad mnogi liče na njega. Okružio se primitivnim i pohlepnim moralnim kreaturama, koje u svakom zlu slede njegov primer.
Otkad se transformisao u naprednjačkog evroatlantskog fanatika, sistematski uništava i ponižava sve što je srpsko, državne i nacionalne institucije, kulturu, običaje i istoriju.
Obesmislio je i istinu i laž. Zahvaljujući njegovim primitivnim propagandnim trikovima istina je postala suvišna i, naravno, opasna. Vučićeve laži, osnovni repromaterijal u njegovoj fabrici zabluda, količinom i budalastim sadržajem već su postale pretnja opstanku naroda.
On, naprosto, laže sve, ne bira ni temu, ni povod, a rezultat svega toga je vidljiv na svakom koraku. Najbedniji narod u Evropi kojeg je prestiglo dve trećine afričkih država doživljava duboki moralni, kulturni I ekonomski sunovrat koji se može završiti samo nestankom države I naroda.
Iseljavanje iz Srbije I negativan prirodni priraštaj su dostigli takve razmere da nas ništa više uskoro neće moći spasiti od potpunog nestanka.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10199
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10426
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17427
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9698
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo