Iz domaće štampe
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

kosovo8Hronologija :

14.20 - U Zdravstveni centar u Mitrovici primljeno šest osoba sa teškim telesnim povredama, sa prostrelnim i ustrelnim ranama, koje su im nanete "bojevom municijom", rekao direktor centra Milan Jakovljević.

14.10 - Vojnici Kfora bili su primorani da u "samoodbrani" ispale gumene metke jer su ih Srbi gađali kamenicama, rekao predstavnik Kfora Kai Gudenoge.

13.40 - Četiri osobe teže povređene, a desetak njih je povređeno gumenim mecima, rekao za RTS Goran Bogdanović. 

13.25 - U pucnjavi povređeno nekoliko ljudi, koji su u tri sanitetska vozila odvezeni sa prelaza, javlja Beta. Takodje je pucano i u sanitetsko vozilo koje je izrešetano ali na sreću, u njemu niko nije povredjen.

13.23 - Vojnici Kfora bacili su oko 13 časova suzavac, a zatim se čula i rafalna paljba. Helikopteri Kfora kruže iznad zone. Srbi se povukli iza nasipa.


13.12 - Čuju se pucnjava i rafalna paljba na Jarinju, uzrok nepoznat. Ima povređenih.

Pripadnici Kfora ispalili su patrone suzavca, a zatim se čula i rafalna paljba najpre prema Srbima koji su opkolili alternativni put iz pravca Leposavića, a zatim i ka Srbima koji su blokadu opkolili iz pravca Rudnice.

Kfor: Akcija u samoodbrani

 
Zamenik portparola Kfora Kai Gudenoge izjavio je da su vojnici Kfora bili primorani da "u samoodbrani" ispale gumene metke na Srbe okupljene na putu kod administrativnog prelaza Jarinje, na severu Kosova.

"Srbi su gađali kamenicama nemačke vojnike. Jedan vojnik je pogođen i vojnici su morali da ispale gumene metke u samoodbrani", rekao je predstavnik Kfora. Gudenoge je ocenio da je situacija sada "apsolutno mirna, ali se može u svakom trenutku promeniti".

Preuzeto od nacionalisti.blogspot.com

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
jun 22, 2018
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…
maj 05, 2018
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Promena svesti

Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena napravljena je u stilu akcionarskog društva za trgovinu nacionalnim i državnim interesima. Na tim temeljima Vučić je napravio kriminalnu mrežu, kojom je prekrio celu Srbiju. U…

„IZBORI“

mar 18, 2018 705
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 1939
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 1063
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

ŠTA JE U STVARI KOMUNIZAM? Ako mislite da ste živeli u njemu, grdno se varate!

nov 27, 2017 1509
star.jpg
Stvarni izgled komunističkog društva nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo…

Izdvajamo