Iz domaće štampe
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Hakerska grupa Anonimusi poslala je Jutjuba poruku "političarima Srbije, tajkunima, bankarima i sličnima". Oni nisu zadovoljni kako se trenutna vlast ponaša ni u jednoj sferi društva: ekonomiji, privredi, zakonodavstvu, sudstvu i kulturi. Anonimusi su pozvali sve građane Srbije da "anonimno podignu svoj glas".

anonim23652"Dosta nam je vaše bahatosti, nesposobnosti i samoljublja. Evolucija Srbije je počela", poručuju Anonimusi.

Oni znaju da je ekonomija Srbije uništena: "Zašli ste u sve pore društva i uništili sve čega ste se dotakli, a sve zbog pohlepe ili želje za kontrolom. Spas srpske ekonomije je spao na očuvanje rada jedne firme, koja vredi jedan dolar. Sve drugo je uništeno".

Anonimusi su optužili režim i za zloupotrebu sudstva. "Naša osnovna ljudska prava gazite kršeći Ustav ove države. Ustavni sud ne stiže ni da obradi sve vaše gluposti, pa na odluke čekamo mesecima. Državne tajne vam služe za skrivanje kriminala, naglašavaju Anonimusi".

Poručili su režimu da ima samo jedan izbor: ili da se popravi ili da nestane. Ali režim je toliko pokvaren da popravke više nema, prešli su granicu !
"Promenićemo vaš nakaradni sistem vrednosti gde krešteća golotinja, mržnjom zadojeni batinaši i bezobzirni pohlepni samoljupci imaju primat nad kulturom, prijateljstvom, razumom i humanizmom. Zlo je toliko naraslo da više nema kompromisa. Na vama je da se prilagodite, da i vi evoluirate ili da nestanete".

Klasna borba , čak i na ovaj način sprovođena, jasno govori da su mladi ljudi najzad shvatili sve obmane i prevare navodne Demokratije. KPS snažno podržava njihove stavove i njihovu borbu za bolju budućnost i dostojanstveni život. Ovakvo korumpitano i degradirano društvo u kome vladaju nakaradni sistemi vrednosti, nije mesto gde treba da rastu i stasavaju naša deca. Zato pozivamo sve građane, koji još uvek imaju i trunku razuma, da se pridruže ovoj borbi i svako na svoj način da skromni doprinos zajedničkom cilju . . . 

Ova hakerska grupa pre nekoliko dana napala je sajtove nekih političkih partija. Poruka koju su tada poslali političarima slična je ovoj, najnovijoj.


Poslušajte njihov proglas:

httpv://www.youtube.com/watch?v=bJJo3OD4BuQ&

 

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
januar 20, 2018
Prilozi saradnika Ljubodrag Duci SIMONOVIĆ

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke muke. Nisu sve ozbilјniji zdravstveni i životni problemi bili najveća prepreka za razmah autorovog stvaralačkog entuzijazma, već poražavajuća istina da što je delo…
novembar 29, 2017
communist
Iz našeg ugla - KPS Sekretarijat KPS

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji među nama ( kapitalisti ) išta učiniti za dobrobit društva ( svih nas)? Vrlo često nam se postavlja pitanje „Ko ste vi?“, pitanje sa brojnim potpitanjima, pitanje koje u…

ŠTA JE U STVARI KOMUNIZAM? Ako mislite da ste živeli u njemu, grdno se varate!

nov 27, 2017 464
star.jpg
Stvarni izgled komunističkog društva nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo…

“Unutrašnji dijalog“ o Kosovu i Metohiji – VELIKA PREVARA za srpski narod

nov 21, 2017 453
k
„Da je Kosovo izgublјeno, govore oni koji su sami izgublјeni! Srbin je onaj koga se…

Frizerske stolice

okt 15, 2017 913
Ovoj vlasti ne trebaju pametni ljudi. Trebaju im budale da ih služe I da bespogovorno…

Nato i Srbija

apr 07, 2016 760
Nato pakt je najveća teroristička organizacija
Nato pakt je najveća teroristička organizacija, stvorena da deluje kada ne pomažu drugi…

Izdvajamo