This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!

Prilozi saradnika
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

imagesGreneralna Skupština UN, na kojoj zapadne zemlje nameravaju da hitno izglasaju rezoluciju o Siriji, biće održana drugog avgusta u Americi. Rezolucija Generalne Skupštine nema snagu kao rezolucija Saveta Bezbednosti UN, ali zapadne zemlje nameravaju da iskoriste ovu rezoluciju da bi dale legitimnost inavziji Sirije. Članice Generalne Skupštine UN unapred su terorisane i podmićivane a pretnje ubistvima članova porodica neposlušnih političara postale su uobičajen način zastrašivanja na Zapadu.

Cilj je da odluka Generalne Skupštine, na osnovu rezolucije o Siriji, postane poziv na spoljnu intervenciju - invaziju jer se NATO invazija na Siriju, bez ovlasćenja od strane Saveta Bezbednosti UN može, logično i bez ikakve alternative, smatrati zločinom protiv civila u Alepu koji je od ranije planiran i koji je zapravo već počeo. Borci takozvane Oslobodilacke Sirijske Vojske planiraju da protiv civila u Alepu koriste hemijsko oruzje koje je identično sa hemijskim oružjem koji poseduje Sirijska Vojska i to prvenstveno protiv sirijskih Kurda a sa ciljem da sirijska vojska bude optužena za upotrebu hemijskog oružja.

Izgleda da je potrebna količina hemijskog oružja transportovana vozilima UN sa ostalim materijalom kojim se snabdeva takozvana Oslobodilacka Sirijska Vojska – FSA Ektremisti. Hemijsko oružje je dopremljeno 29. jula u blizinu Alepa. Sva transportna vozila su uništena nakon istovara od strane FSA ekstremista, a UN konvoje ne mogu da kontrolišu ni posmatrači ni Sirijska Vojska. Sirija je primoran da trpi prisustvo stranih posmatrača na svojoj teritoriji jer je to predviđeno planom Anana.

FSA ekstremisti, terorišu sve redom u Siriju i ubijaju građane koji se ne slažu sa njihovim ambicijama i to bez obzira na pol i starost. Iznenađujuće krvoločni, FSA ekstremisti koji uživaju podršku Amerike, Izraela i NATO-a, su izrazito ponosni na svoje zločine nad nedužnim civilima i zarobljenim pripadnicima Sirijske Armije, čime se hvale na raznim web sajtovima i stranicama.

Šokantna je i činjenica da takozvani "nezavisni" UN posmatrači, ostaju slepi na sve ove zločine i otvoreno podržavaju i simpatišu FSA teroriste. Kada je jedan Sirijski novinar zatražio pomoć i zaštitu, bežeći od ekstremističke tzv. Oslobodilačke Vojske Sirije – FSA, posmatrači UN su ga odbili i dozvolili da ga nasilnici uhvate.

U javnost je procurela i informacija, da su neki od posmatrača UN u stvari zapadni špijuni kao što je to bio Robert Mud.

Po svemu sudeći, takozvani lideri međunarodne zajednice žele da stvore kontrolisani haos širom Bliskog istoka kao što su napravili haos i na teritoriji Libije. Bivše kriminalne bande sada imaju vlast u ovoj zemlji i nastavljaju da čine zločine.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
mart 18, 2018
izbori
Iz našeg ugla - KPS Neo

„IZBORI“

Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što je Srbija iz prostog razloga što „izbor“ između istog nije izbor. Ovde ćemo samo pomenuti suštinu stvari, a to je da su ovi „izbori“ u okupiranoj zemlji kao što je Srbija…
januar 20, 2018
Prilozi saradnika Ljubodrag Duci SIMONOVIĆ

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke muke. Nisu sve ozbilјniji zdravstveni i životni problemi bili najveća prepreka za razmah autorovog stvaralačkog entuzijazma, već poražavajuća istina da što je delo…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 645
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

ŠTA JE U STVARI KOMUNIZAM? Ako mislite da ste živeli u njemu, grdno se varate!

nov 27, 2017 783
star.jpg
Stvarni izgled komunističkog društva nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo…

“Unutrašnji dijalog“ o Kosovu i Metohiji – VELIKA PREVARA za srpski narod

nov 21, 2017 711
k
„Da je Kosovo izgublјeno, govore oni koji su sami izgublјeni! Srbin je onaj koga se…

Frizerske stolice

okt 15, 2017 1310
Ovoj vlasti ne trebaju pametni ljudi. Trebaju im budale da ih služe I da bespogovorno…

Izdvajamo