Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Saopštenje Sekretarijata KPS

KOSOVO - Krv SrbaNesmanjenom žesinom se nastavlja uterivanje Srba u narko-mafijašku Nato državu Kosovo. Pucanjem po nenaoružanim Srbima okupatori nastavljaju svoj krvavi pir stvaranja nelegalne državne tvorevine na teritoriji Srbije. Duboko izašli iz svih mogućih rezolucija UN koje određuju mandat i sferu delovanja KFOR-a , EULEX-a i NATO-a ( ionako je sve to jedno) samo pokazuju silu i otvoreno, cinički, pokazuju srpskom narodu šta ih čeka. Srbi, ostavljeni na milost i nemilost međunarodnim zlikovcima i šiptarskim teroristima, i dalje istrajavaju na svojim vekovnim ognjištima, trpeći neverovatan teror. Bezperspektivnost, siromaštvo koje svakim danom postaje sve veće, nemanje posla, teorizam nad Srbima koji koji obrađuju svoju zemlju, izolovanost u getima,a gde svaki izlazak iz tih geta predstavlja vrlo često samoubilačku avanturu, nedostatak zakona i uništavanje legalnih državnih i opštinskih struktura države Srbije, nisu do kraja uništili želju Srba da opstanu i ne isele se.

Idiotizam smešten u četiri reči da „ Evropska Unija nema alternativu“ uslovljava bezpogovorno služenje srpskih kvislinga zapadnim gadovima i zajedničko delovanje na guranju Srba u naručje šiptarskih zlotvora. Svi „dogovori“ koji su do sada postignuti između Srbije i lažne šiptarske države Kosovo, postignuti su na štetu srpskog naroda. Svakim novim „dogovorom“ na Kosmetu je sve manje države Srbije, a sve više „Kosova“.

Potpuno ostavljeni od žutih i njihovih raznobojnih koalicionih partnera, Srbi na Kosmetu istrajavaju samo zahvaljujući sopstvenoj hrabrosti. Sramotni izveštaji medija pod kontrolom žutih kvislinga, pokazuju potpuno bezdušan odnos prema našem okupiranom narodu. Nazvati svu tu zapadnu gamad koja je okupirala Kosmet pravim imenom OKUPATORI, predstavlja crvenu liniju koju ova vlast nikada neće preći. I ovu vlast kao i buduću, formiraće zapad,a sastav te vlade biće saopšten u nekoj od zapadnih ambasada. Mislili smo da od ove vlasti koja prolazi ne može biti gore, ali ako zamislimo buduću vlast u kojoj će se naći i preokrenuti mrzitelji Srba pripomognuti perjanicama antisrpskih NVO organizacija, gde nije isključeno da ključne resore dobiju Čedini „ljudi“, videćemo da i od lošeg ima još gore.

Meci ispaljeni na nenaoružan srpski narod još više bole kada Srbi sa Kosmeta vide da su od žute koalicije ostavljeni na milost i nemilost srpskim zlotvorima. Nikada u istoriji nije bilo ni kod jednog naroda da toliko strastveno vlast gura celokupan narod u naručje zlikovcima koji ga su uništavali sankcijama, bombardovanjem, otvorenom medijskom satanizacijom, nametanjem svih vidova ratovanja preko svojih ekspozitura u drugim „bratskim“ republikama, ekonomskim uništavanjem i okupacijom. Za „prosrpsku“ vlast od 2000.god. ništa nije važnije od priključenja EU,što za 10 godina ili neće biti EU ( najverovatnije i mnogo brže) ili države Srbije, uopšte nije važno Važne su „evropske vrednosti“ koje nam se neprekidno nameću,ma koliko su te „vednosti“ izopačene da nemaju nikakve veze ni sa etikom ni sa zdravim razumom.

Očito su perijanice nametanja tih idiotluka dobro plaćene za ovu nečasnu rabotu,da ih ni sudbina Srba sa Kosmeta ne interesuje. Za njih je nestanak Srba sa Kosmeta idealno rešenje, jer time imaju „problem“ manje. Zbog toga svega na javnim medijima pod njihovom kontrolom izveštaji sa Kosmeta izgledaju kao da se sve ovo dešava nekome 10.000 km daleko. Potpuno odsustvo ljudskosti, brige za naš narod ili bar saosećanja, pokazuje u kakvom odvratnom političkom ambijentu obitava srpski narod.

Ne zaboravimo da je jedna od evropskih „vrednosti“ uništavanje drugih naroda, što se kroz istoriju nebrojeno puta ponavlja. Imperijalizam novog evropskog poretka dobro na svojoj koži oseća naš narod. Nismo prvi put na udaru tih gadova, ali nikada nismo bili u ovako teškom položaju koji može ubrzo dovesti do nestanka Srba kao naroda.

 

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
novembar 29, 2017
communist
Iz našeg ugla - KPS Sekretarijat KPS

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji među nama ( kapitalisti ) išta učiniti za dobrobit društva ( svih nas)? Vrlo često nam se postavlja pitanje „Ko ste vi?“, pitanje sa brojnim potpitanjima, pitanje koje u…
novembar 27, 2017
star.jpg
Iz domaće štampe A.O.

ŠTA JE U STVARI KOMUNIZAM? Ako mislite da ste živeli u njemu, grdno se varate!

Stvarni izgled komunističkog društva nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo iskusili mi i naši roditelji. Na pitanje da li je taj sistem utopija ili nije, nećemo ni pokušati da odgovorimo, to ostavljamo vama. Ono što ćemo pokušati da uradimo je…

“Unutrašnji dijalog“ o Kosovu i Metohiji – VELIKA PREVARA za srpski narod

nov 21, 2017 346
k
„Da je Kosovo izgublјeno, govore oni koji su sami izgublјeni! Srbin je onaj koga se…

Frizerske stolice

okt 15, 2017 745
Ovoj vlasti ne trebaju pametni ljudi. Trebaju im budale da ih služe I da bespogovorno…

Nato i Srbija

apr 07, 2016 605
Nato pakt je najveća teroristička organizacija
Nato pakt je najveća teroristička organizacija, stvorena da deluje kada ne pomažu drugi…

Lopovsako društvo

mar 14, 2015 896
izborni-program
Reč kleptokratija potiče od grčke reči kleptos /κλέπτης/ - lopov i kratos /κράτος/ -…

Izdvajamo