Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Izmećar - Sluga; Lackey (En); Servant (Fr)Ova kovanica se sastoji od dve reči - IZMET – finalni produkt varenja (govno) i ĆAR – korist

IzdajaJednom rečju izmećar je neko ko kopa po gospodarevim fekalijama kako bi izvukao neku korist za sebe. Jedini pravi izraz za sadašnje srpske vlastodršce i lažnu opoziciju može da se sažme u ovoj reči IZMEĆARI. Neverovatno je sa kolikim zanosom i oduševljenjem je srpski režim saopštio da je uhapšen general Ratko Mladić. Čovek izuzetnog moralnog integriteta, nalazeći se na najisturenijem mestu u sudbonosnim časovima za srpski narod, organizujući bedem protiv pomahnitalog ustaštva i ništa manje opasnog muslimanskog ološa, sprečio je zatiranje srpskog naroda koji je već jednom u bliskoj istoriji osetio sve strahote Jasenovca i drugih stratišta. Ovom prilikom treba istaći da Jasenovac ne bi bio moguć bez dozvole i uzora nacističke Nemačke.

Na srpskoj političkoj sceni je upravo sada jasno vidljiva granica između patriotizma i slugeranjstva. Stranke vladajućeg režima i lažna opozicija su upravo stavom prema hapšenju Ratka Mladića jasno pokazale koliko su ogrezle u slugeranjskoj ulozi i kome zahvaljuju postojanje na političkoj sceni. Sada se takođe jasno vidi ko nije pod kontrolom zapadnog ološa.

Ovde nije samo reč o odnosu režima, lažne opozicije i nekih “nevladinih” organizacija izrazito antisrpski nastrojenih prema Ratku Mladiću. Ratko Mladić je personifikacija pravedne  borbe srpskog naroda da opstane na razvalinama bivše SFRJ. On je i personifikacija časnog čoveka. On je sve ono rodoljubivo što može da sadrži reč ČOVEK. On je sve ono što ovi srpski izmetćari nisu. Ratko Mladić je žrtvovao sebe radi spasa srpskog naroda, a srpska vlast i lažna opozicija žrtvovuju srpski narod radi sebe. Sve ovo je i te kakav razlog da se ukloni i ocrni Ratko Mladić.

 

Kolektivni duh jednog naroda je proizvod zajedničke prošlosti, istorije, zajedno podeljenih sreća i nesreća, pobeda i poraza. Kolektivan duh zato predstavlja istodobno i materijalnu i moralnu oblast, zajedničke žrtve za iste principe i iste ideale. Patriotizam je stoga jedno veliko porodično osećanje stečeno istorijskim uslovima života, osećanje koje zahvata od prvog do poslednjeg čoveka, ceo narod. Međutim, ima ljudi koji su po svojoj prirodi lišeni osećanja patriotizma. Njima je sve jedno u kojoj se i čijoj se zemlji nalaze. Bez osećanja patriotizma, čovek je propalica. Upravo takve osobe se nalaze na čelu ove uboge zemlje.

Srpski patriotizam se upravo ogledao na bojnom polju. Sve što se postiglo u očuvanju bića srpskog naroda da ne bude poklan, bačeno je voljom zapadnog ološa i njihovih domaćih kvislinga pod noge, a izokrenutim sistemom vrednosti koje nam nameće zapad preko domaćih izmećara, kukavice i dezerteri sude herojima. U istoriji Srbije nikada nije bio teži momenat, jer nikad prekinuti psihološki rat zapada protiv srpskog naroda očito je u jednom delu naroda našao plodno tlo. Ideologija srpskih neprijatelja postala je i ideologija tog manjinskog, a vladajućeg kvislinškog sloja. Ideja srpskih izmećara je da se uništi svaka pomisao u srpskom narodu da postoji patriotizam koji je na zapadu izbrisan kao „evropska vrednost“. Naprotiv „evropska vrednost“ je bezpogovorno služenje svagde i uvek interesima zapadnog ološa.

Ovakvim stavovima je otvoren proces biološkog nestanka Srba van Srbije, a paralelno i nestanka Srba u Srbiji. Stavom prema Ratku Mladiću srpski izmećari su stali na stranu pomenutih krvoloka Tuđmana, Izetbegovića, Tačija i ostalih zlotvora. Očito da je dan hapšenja Ratka Mladića dan „radosti“ srpskog režima, lažne opozicije i neprijatelja srpskog naroda i tuge pravih patriota.

Zar je trebalo pristati da deo srpskog naroda bude izbrisan sa spiska živih kako bi izmećari i njihovi gospodari bili zadovoljni?

Nemojmo se začuditi da u ime „pomiranja“ sa bivšom „braćom“ ulice po srpskim gradovima dobiju imena zlikovaca Alije Izetbegovića, Franje Tuđmana ili Hašima Tačija ili nekih njima sličnih. Zaista, ima ih mnogo. Krajnje je vreme da Izmećari odu sa naše političke scene, najbolje dobrovoljno, u koliko još uvek postoji i malo ljudskog u njima. U suprotnom doživeće sudbinu svih onih koje je naša istorija upamtila kao izdajnike svog naroda.

Zato, narode, izaberite stranu, jer izbor nikada nije bio lakši i jasniji.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
januar 20, 2018
Prilozi saradnika Ljubodrag Duci SIMONOVIĆ

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke muke. Nisu sve ozbilјniji zdravstveni i životni problemi bili najveća prepreka za razmah autorovog stvaralačkog entuzijazma, već poražavajuća istina da što je delo…
novembar 29, 2017
communist
Iz našeg ugla - KPS Sekretarijat KPS

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji među nama ( kapitalisti ) išta učiniti za dobrobit društva ( svih nas)? Vrlo često nam se postavlja pitanje „Ko ste vi?“, pitanje sa brojnim potpitanjima, pitanje koje u…

ŠTA JE U STVARI KOMUNIZAM? Ako mislite da ste živeli u njemu, grdno se varate!

nov 27, 2017 465
star.jpg
Stvarni izgled komunističkog društva nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo…

“Unutrašnji dijalog“ o Kosovu i Metohiji – VELIKA PREVARA za srpski narod

nov 21, 2017 453
k
„Da je Kosovo izgublјeno, govore oni koji su sami izgublјeni! Srbin je onaj koga se…

Frizerske stolice

okt 15, 2017 913
Ovoj vlasti ne trebaju pametni ljudi. Trebaju im budale da ih služe I da bespogovorno…

Nato i Srbija

apr 07, 2016 761
Nato pakt je najveća teroristička organizacija
Nato pakt je najveća teroristička organizacija, stvorena da deluje kada ne pomažu drugi…

Izdvajamo