This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!

Crvena linija
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

serpPartija Komunista Rusije se solidariše sa narodom Srbije 

Izjava II Kongresa partije Komunista Rusije

Nedavno se navršilo 14 godina od početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju.Ovim je tragičnim događajem počelo pretvaranje NATO-a u globalnog policajca i uništavanje suverenih država u Evropi, na Bliskom istoku i Severnoj Africi od stane snaga SAD i njenih vazala.
Zemlje - članice NATO-a, grubo krše Povelje UN i univerzalno priznate norme i principe međunarodnog prava, vršeći agresije na suverene države.Varvarsko, 78-dnevno bombardovanje, prouzrokovalo je mnogo žrtava među civilnim stanovništvom.Nemilosrdni napadi iz vazduha nisu bili samo vojni ciljevi, već i civilne infrastrukture i sistema za održavanje životnih funkcija u zemlji, kao i kolone izbeglica.U toku rata protiv Jugoslavije, NATO je koristio varvarske načine uništavanja, uključujući i zabranjenu kasetnu municiju.
Tokom tih tragičnih dana, narod Jugoslavije, ponovo je pokazao čvrstinu i hrabrost, podsećajući svet na borbu ove zemlje protiv fašističkih okupatora.Ali snage su bile nejednake.Jugoslavija i Srbija su bile same.Posledica NATO agresije bila je pobuna protiv legitimne vlade Slobodana Miloševića, izdaja i proglašenje nezavisnosti Autonomne pokrajine Kosova i Metohije, koja je danas pretvorena u centar kriminalnih aktivnosti. Tragedija razbijanja Jugoslavije i Srbije bili su direktna posledica raspada Sovjetskog Saveza, jer je do 1991. NATO agresija na jednu suverenu evropsku državu bila jednostavno nezamisliva.Ova tragedija je omogućena kao rezultat direktne izdaje Jugoslavije - našeg jedinog saveznik u Evropi, od strane vladajuće elite Rusije na čelu sa B. Jeljcinom.

Danas, je Srbija i dalje pod latentnom agresijom.Kazneno telo protiv junaka otpor agresiji je zločinački Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju.Patriotske snage u Srbiji pred rastućim pritiskom Zapada, koji pokušava da ekonomski uništi zemlju, traže savez sa Rusijom.Politička partija Komunista Rusije ponavlja svoju solidarnost i podršku narodu Srbije i patriotskim snagama.

 Partija Komunista Rusije snažno podržava teritorijalni integritet Srbije i ne priznaje samoproglašenu nezavisnost Kosova.Partija Komunista Rusije podržava sve napore usmerene na jačanje ekonomskih odnosa Srbije i Rusije, snažnu političku, diplomatsku i, ako je potrebno, drugu podršku, kako bi se obnovili i održali prijateljski odnosi Rusije i Srbije u meri koja garantuje jedinstvo i integritet slovenskog sveta.Agresija Zapada na bratsku Srbiju nikad se ne sme ponoviti, a njegovi počinioci moraju biti izvedeni pred lice pravde!

Hvala jugoslovenskim antifašistima!
Hvala vojnom savezu sovjetske armije i jugoslovenskih partizana tokom Drugog svetskog rata!
 Kosovo je srpska zemlja!

(Više o kongresu)

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
mart 18, 2018
izbori
Iz našeg ugla - KPS Neo

„IZBORI“

Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što je Srbija iz prostog razloga što „izbor“ između istog nije izbor. Ovde ćemo samo pomenuti suštinu stvari, a to je da su ovi „izbori“ u okupiranoj zemlji kao što je Srbija…
januar 20, 2018
Prilozi saradnika Ljubodrag Duci SIMONOVIĆ

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke muke. Nisu sve ozbilјniji zdravstveni i životni problemi bili najveća prepreka za razmah autorovog stvaralačkog entuzijazma, već poražavajuća istina da što je delo…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 646
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

ŠTA JE U STVARI KOMUNIZAM? Ako mislite da ste živeli u njemu, grdno se varate!

nov 27, 2017 784
star.jpg
Stvarni izgled komunističkog društva nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo…

“Unutrašnji dijalog“ o Kosovu i Metohiji – VELIKA PREVARA za srpski narod

nov 21, 2017 712
k
„Da je Kosovo izgublјeno, govore oni koji su sami izgublјeni! Srbin je onaj koga se…

Frizerske stolice

okt 15, 2017 1311
Ovoj vlasti ne trebaju pametni ljudi. Trebaju im budale da ih služe I da bespogovorno…

Izdvajamo