29
pet, mar

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Njemacki-zooloski-vrt-razdvojit-ce-istospolni-par-lesinara ca largeJoš jedno ponižavanje Srbije u režiji “naših zapadnih prijatelja” i šiptarskih idiota nikoga u Srbiji ne može ostaviti ravnodušnim. Dron koji je doneo na centar terena JNA mapu, kako Šiptari kažu “prirodne” Albanije, a ne mapu Velike Albanije kako mi kažemo, pokazao je svu bedu i jad ove vlasti. Umesto zastave, dron je mogao da nosi nešto bombastičnije što bi odjeknulo nadaleko. Ova vlast je izgleda poverovala Tomi diplomi da Srbija nema neprijatelja, pa ničim nije zaštitila desetine hiljada gledalaca od mogućeg terorističkog napada. Pokazna vežba “naših” zapadnih prijatelja i njihovih idiotskih izvršilaca nadaleko je odjeknula i osokolila pripadnike šiptarske populacije za daljim akcijama protiv Srbije i Srba, ma gde se mi nalazili.

Očito da osećaju da će im teritorija Srbije pasti u ruke kao zrela kruška i da su u stvari Šiptari to proslavljali. Očito njih granice “prirodne” Albanija ne zadovoljavaju. Osećaju da mogu da stvore Veliku Albaniju sa granicama o kojima nisu ni sanjali. Kako je Srbija Briselskim „sporazumom“ ostavila Srbe na KiM na milost i nemilost šiptarskim zlikovcima, tako je „prirodna“ Albanija strigla u Beograd.
Srbija već odavno nije ozbiljna država. Nad nama se istresaju mnogi, pa je red došao i na najgoru gamad oličenu u šiptarskim teroristima koji su „milosrdno“ spustili na centar stadiona JNA samo zastavu „prirodne“ Albanije, a mogli su da su hteli i nešto mnogo bombastičnije. Potpuna nesposobnost države Srbije je bila na delu.

Njemacki-zooloski-vrt-razdvojit-ce-istospolni-par-lesinara ca large

Još jedno ponižavanje Srbije u režiji “naših zapadnih prijatelja” i šiptarskih idiota nikoga u Srbiji ne može ostaviti ravnodušnim. Dron koji je doneo na centar terena JNA mapu, kako Šiptari kažu “prirodne” Albanije, a ne mapu Velike Albanije kako mi kažemo, pokazao je svu bedu i jad ove vlasti. Umesto zastave, dron je mogao da nosi nešto bombastičnije što bi odjeknulo nadaleko. Ova vlast je izgleda poverovala Tomi diplomi da Srbija nema neprijatelja, pa ničim nije zaštitila desetine hiljada gledalaca od mogućeg terorističkog napada. Pokazna vežba “naših” zapadnih prijatelja i njihovih idiotskih izvršilaca nadaleko je odjeknula i osokolila pripadnike šiptarske populacije za daljim akcijama protiv Srbije i Srba, ma gde se mi nalazili.

Očito da osećaju da će im teritorija Srbije pasti u ruke kao zrela kruška i da su u stvari Šiptari to proslavljali. Očito njih granice “prirodne” Albanija ne zadovoljavaju. Osećaju da mogu da stvore Veliku Albaniju sa granicama o kojima nisu ni sanjali. Kako je Srbija Briselskim „sporazumom“ ostavila Srbe na KiM na milost i nemilost šiptarskim zlikovcima, tako je „prirodna“ Albanija strigla u Beograd.

Srbija već odavno nije ozbiljna država. Nad nama se istresaju mnogi, pa je red došao i na najgoru gamad oličenu u šiptarskim teroristima koji su „milosrdno“ spustili na centar stadiona JNA samo zastavu „prirodne“ Albanije, a mogli su da su hteli i nešto mnogo bombastičnije. Potpuna nesposobnost države Srbije je bila na delu.

Čak i kada su uhvatili bitangu koja je usmeravala dron, izbegao je bilo kakve sankcije pokazavši američki pasoš uz konstataciju:

"Ništa mi ne možete, ja sam američki državljanin“.

Ovim našim vlastodršcima je dovoljno pokazati kartu njujurškog metroa, pa da im se gaće tresu od straha. Ta ista ološ je odmah puštena uz idiotsko obrazloženje da su advokati u štrajku. Pa šta? Zar ako nema advokata, nema ni zakona? Umobolno.

Šiptari uveliko imaju razloga za veselje, jer su shvatili da je Srbija potpuno nesposobna država, ako se ovo državom može nazvati i da je uveliko spremna na dalje komadanje. Uostalom šiptarski apetiti se neće zaustaviti ni na granicama "prirodne" Albanije. Kako su nas Srbe potisnuli do Niša i Vranja, nastaviće i dalje. Projekat „prirodne“ Albanije koji nam je serviran na centru stadiona JNA predstavlja samo podsećanje na stotine hiljada srpskih žrtava od strane šiptarskih krvnika kojima su prvo Turci, a posle i mnogi drugi „ naši zapadni “ prijatelji pomogli da se nasele i učvrste na srpskoj zemlji. Zar i dalje treba da kao narod budemo toliko zombirani da i dalje ne shvatamo gde nas vodi izdajnička kvislinška vlast? Kao narod se nalazimo na biološkoj nizbrdici i na pragu nestanka. U ekonomskom smislu smo gurnuti u provaliju kojoj ne vidimo dno. Bez prestanka nam se dno izmiče i sve dublje padamo. Sve političke snage su pod potpunom kontrolom zapada i u potpunosti izvršavaju njihove naloge. Na vlasti mogu da budu žuti ili još žući, za druge tu nema mesta. Mediji u rukama krupnog kapitala to nazivaju demokratijom.

Nisu Šiptari problem, problem su oni koji Šiptare koriste za svoje interese. Posle jednog bate, u posetu nam dolazi drugi bata koji će biti dočekan uz najviše državničke počasti. Ma šta srpski narod mislio o tome, gospodari jednih i drugih su isti. Oni su naterali albanskog premjera Ramu da nam dođe, a "naše" su naterali da ga prime. i primiće ga, ali će se prethodno toplo izljubiti, a tako sve počinje.

Da li će i tada da nam Toma diploma i dalje živi u virtuelnoj stvarnosti i lupeta kako Srbija nema neprijatelja ili će se probuditi iz ružičastih snova. Nije jedina istina ona koju nam serviraju paraderi duginih boja. Njih i njihovih simpatizera puna je vlada, vladajuća većina i lažna opozicija. To su i Šiptari shvatili da je Srbima lakše uterati u dupe nego u glavu. Uostalom, to je tako evropski. Postoje i druge mnogo bolnije istine. između Srba i Šiptara nikada nije bilo romantike ni platonske ljubavi. Ovako nam se zapad ruga u lice sve vreme, kao i sad brat predsednika Albanije.

Ne mora albanski predsednik ni da dođe u Beograd. Bolje da nam neko nađe dobrog psihijatra koji će ustanoviti tačnu dijagnozu vladajućeg srpskog ludila. Nama se čini da je prava dijagnoza za one koji se nalaze na vlasti - Šizofrenija sa paranoidnim interpretacijama. Uostalom, Velika Albanija će doći sama ubrzo posle prirodne Albanije.

Srpska politika se prema Kosmetu ne može ni definisati iz prostog razloga što se ona zasniva isključivo na ispunjavanju diktata iz Brisela i Vašingtona.

Neprekidno se nameće srpskom narodu nekakvo "velikosrbijanstvo" koje nikada nije ni postojalo, a istina je da smo kao narod proterani i iz Hrvatske i iz muslimansko-hrvatske federacije, kao i sa Kosmeta.

Sam projekat "prirodne" Albanije smišljen u germanskim glavama kao plan uništavanja srpskog naroda, doveo je do genocida nad Srbima na vekovnim teritorijama gde se razvijala kroz vekove srpska država i gde je taj germanski projekat otkinuo ogromne delove srpske teritorije. Šiptarska rulja je posle pokazne vežbe izašla na ulice svih gradova gde se Šiptari nalaze kako bi pokazali oduševljenje na brilijantno izvedenom terorističkom aktu, što pokazuje da je reč o dobro orkestriranoj akciji ne samo šiptarskih terorista već i njihovih zapadnih mentora koji su čitavu akciju osmislili, jer ruku na srce, šiptarska gamad nema taj kapacitet i logistiku da to samostalno izvede. Šiptarski teroristi su ipak miljenici zapada.

Bata premijera Albanije se našao na stadionu uz izričito naređenje 4 naša "prijatelja", a u isto vreme prijatelja Sandžaka ( da li uopšte postoji ta teritorija na teritorijalnoj podeli Srbije ?) Takva podela postoji kod grupe "Prijatelji Sandžaka", a formirana je na inicijativu bivšeg američkog ambasadora Kamerona Mantera, a u njoj su, između ostalih i predstavnici Nemačke, Velike Britanije, Francuske, Turske, Švajcarske i još nekih zemalja.

Gledaoci na stadionu su odmah shvatili o čemu se radi i povici “ Vučiću pederu” nisu aluzija na seksualno opredeljenje našeg premjera, već su opisali šta ceo stadion misli o Vučićevim karakternim osobinama. Još su dodali u nastavku “Vučiću pederu izdao si Srbiju”.

Da li će ovo išta promeniti u susretu Vučića i Rame. Ništa, jer su i jedan i drugi pajaci u lutkarskoj predstavi čije konce u ruci drže “naši zapadni prijatelji”.

Smešno je delovala hrabra Vučićeva izjava da još nije odlučio da li će Rami da dozvoli zvaničnu posetu Srbiji. Pošto se o tome Vučić uopšte i ne pita, već njihove zajedničke gazde reći ćemo našim čitaocima da će oba dobro dresirana štenca ispuniti gazdinu komadnu. Susrešće se.

A ako nekome do sada nije bilo jasno evo saopštenje Tanjuga, citiramo:
"U zajedničkom saopštenju dvojice premijera se navodi da su se saglasili da su incidenti na stadionu u Beogradu tokom utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije po SVOJOJ SUŠTINI BILI VEOMA NESREĆNI. i dalje postoje neslaganja oko toga kako je do incidenta došlo, ali ne smemo i NEĆEMO propustiti mogućnost da se sastanemo i da radimo na održavanju regionalne stabilnosti", naglasili su sagovornici. Vreme je da okrenemo novu stranicu u političkim i ekonomskim pdnosima između Srbije i Albanije – zaključuju dvojica premjera." Verovatno će se u albanskoj delegaciji naći i Edijev bata da cirkus bude potpun.

Sa srpske strane potpuno ludilo i ako se ovako nastavi Srbija će se 100% raspasti.

i još nešto ako i ovo napred nekome nije bilo jasno:

"Ambasada SAD u Beogradu je pozdravila zajedničko saopštenje Aleksandra Vučića i Edija Rame."

Kakve veze ima ambasada SAD sa saopštenjem povodom posete albanskog premijera Beogradu? Neka nam neko objasni, možda mi ne razumemo.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10225
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10451
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17456
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9721
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo