28
čet, mar

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

izbori 2014Građani Srbije, zlo se nadvilo nad Republikom Srbijom i svima nama. Zlo u vidu vladajućih partija i stranaka i lažne opozicije. Skoro sve one su u rukama krupnog zapadnog kapitala koji svakim danom uništava sve ono što je preostalo od bilo kakvog suvereniteta Republike Srbije. Okupirani smo, poraženi i poništeni kao narod i kao ljudi. Suluda politika približavanja EUropskoj uniji čije članice uglavnom ne priznaje granice Republike Srbije i rade na njenom daljem uništavanju.

Zločinačko približavanje vekovnim neprijateljima Srbije i srpskog naroda, a bežanje od vekovnih prijatelja mogu dati samo jedan rezultat, a to je NESTANAK DRŽAVE I NARODA. Nikakav ekonomski prosperitet ne očekuje Srbiju ako nastavi tim putem. Očekuje nas brzi sunovrat. Zar treba isticati primer svih onih zemalja koje je krupan zapadni kapital gotovo uništio.

Zašto ne pitamo građane Španije, Grčke, Italije, Letonije, Litvanije, Estonije, Irske, Mađarske, Bugarske, Rumunije, Slovenije i Francuske kako im je. Zašto ne pitamo Island, Norvešku i Švajcarsku kada će se pridružiti EUropskoj uniji? Nisu ludi. A zašto mi jesmo ludaci koji srljaju u sopstvenu propast? Zato što nas vode izdajnici i propalice koje zarad sopstvenih i grupnih interesa žrtvuju državu i narod...

izbori 2014Građani Srbije, zlo se nadvilo nad Republikom Srbijom I svima nama. Zlo u vidu vladajućih partija i stranaka i lažne opozicije. Skoro sve one su u rukama krupnog zapadnog kapitala koji svakim danom uništava sve ono što je preostalo od bilo kakvog suvereniteta Republike Srbije. Okupirani smo, poraženi i poništeni kao narod i kao ljudi. Suluda politika približavanja EUropskoj uniji čije članice uglavnom ne priznaje granice Republike Srbije i rade na njenom daljem uništavanju.

Zločinačko približavanje vekovnim neprijateljima Srbije i srpskog naroda, a bežanje od vekovnih prijatelja mogu dati samo jedan rezultat, a to je NESTANAK DRŽAVE I NARODA. Nikakav ekonomski prosperitet ne očekuje Srbiju ako nastavi tim putem. Očekuje nas brzi sunovrat. Zar treba isticati primer svih onih zemalja koje je krupan zapadni kapital gotovo uništio.

Zašto ne pitamo građane Španije, Grčke, Italije, Letonije, Litvanije, Estonije, Irske, Mađarske, Bugarske, Rumunije, Slovenije i Francuske kako im je. Zašto ne pitamo Island, Norvešku i Švajcarsku kada će se pridružiti EUropskoj uniji? Nisu ludi. A zašto mi jesmo ludaci koji srljaju u sopstvenu propast? Zato što nas vode izdajnici i propalice koje zarad sopstvenih i grupnih interesa žrtvuju državu i narod...Umesto da ta banda služi narodu i državi, narod i država služe njima do konačne propasti. Zemlja sa ovakvom vlašću nema čemu da se nada.

Ovo je vreme kada sve političke snage i svi pojedinci koji prepoznaju da je došao odsudni trenutak za spas Republike Srbije i svih građana Srbije, treba da se ujedine i da svi zajedno zbacimo ropski jaram koji su nam stavili zapadni okupatori i njihovi domaći podrepaši. KOMUNISTIČKI POKRET daje tu širinu okupljenim građanima bez obzira na njihove ideološke varijacije.

Pridružite nam se da na predstojećim republičkim izborima oslobodimo Srbiju i građane Srbije sramotnih ropskih lanaca. Pokažimo vladajućem nesoju i lažnoj opoziciji da postoji snaga koja Srbiju može osloboditi ropskih okova.

DOĐITE I PRIDRUŽITE NAM SE !

Informacije za aktiviste i građane na : http://kps.kps.rs/

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10223
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10449
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17453
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9717
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo